Érvényes MAV jegy az érvényességi időn kívül?
Tudom hogy hülyén hangzik, vettem automatából oda vissza MAV jegyeket, több személynek (külföldi vendégek vannak nálam) és a visszaúton érvényességi idő este fél 11 és másnap éjszaka fél 2.
Ha én nem akarok este fél 11 ig várni, mert mondjuk a csapat elfárad az egy napos kirándulás alatt, akkor korábban is tudunk utazni?
Mondjuk este fél 8
🙈😭
Hat igen, ha nem ervenyes a jegy akkor nem lehet vele utazni, ha korabban utaztok, venni kell masik jegyet ami mar korabban is ervenyes.
Ebben az esetben viszont a kesobbi idopontra szolo jegyeket meg az ervenyessegi ido kezdete elott vissza lehet valtani. Ha penztarban vagy automataban vetted akkor barmely allomason a penztarban visszavaltjak 20% koltseg mellett. Az online es a mav applikaciobam vasarolt jegyeket az indulas elott legfejebb 1 oraig lehet visszavaltani, 10% kotseg mellett, de ezeket nem a penztarban valtjak vissza hanem az online feluleteken.
Par eve 100km alatti viszonylaton mar csak 4 oran az ervenyes jegyeket arulnak.
Sajnos ez van. Ha nem tudjatok mikor jottok vissza, nem erdemes a vissza utra megvenni a jegyeket.
#5-6
Igazából filozófiailag helyes volt, ahogy írtad, hiszen az ötös válaszban azt írtad, hogy ha nem tudják a visszaút időpontját, nem érdemes megvenni. Ez nem bliccelésre ösztönöz ebben a formában sem, hiszen mire sor kerül az utazásra, már tudni fogják annak időpontját, tehát nem valósul meg az általad leírt tanács körülménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!