Melyik a legdurvább vasútvonal Magyarországon?
Figyelt kérdés
Egyesek szerint a 94-es, Miskolc-Tornanádaska, bár lehet hogy csak vasárnap miatt, és szerencsém volt,de nem nagyon találkoztam problémás helyzetekkel. Van ilyen vasútvonal még, aminek rossz híre van? Tapasztalatokat is szívesen meghallgatok.2023. máj. 3. 21:09
1/12 anonim válasza:
Szerintem bármelyik lehet. Igazából én még az 1-esen is fogtam már ki borzalmas utast pedig az nem egy borsod.
3/12 anonim válasza:
Így van. Debrecen-Mátészalka, meg a Mátészalka-Záhony.
4/12 anonim válasza:
Nem egészen vasút, de én a H8-on utazok, valami hihetetlenül ótvar egy vonal.
(Budapest, Örs Vezér tere — Gödöllő)
5/12 anonim válasza:
Mi az hogy legdurvább? Ki térhettél volna arra hogy milyen gyors a vonal,milyen kocsik mennek, vonatok stb...
6/12 A kérdező kommentje:
a "veszélyességére" gondolok, illetve amilyen vasútvonalak a rosszabb környékeken haladnak.
2023. máj. 4. 13:05
7/12 anonim válasza:
#4-es!
Kerepes környékén tényleg előfordul, szatírkodás vagy verés, úgyhogy a Gödöllői HÉV tényleg nem jó.
8/12 anonim válasza:
#7, hát igen, a polgink megfelelő összeget kapott a zsebébe, hogy ideengedje a Hős utcából néhány éve kitelepített népeket… Zsófialiget, Kerepes tényleg elég gáz. Nyáron a (szerintem a tankötelességüket amúgy sem teljesítő) kis purdék’ rendszerint a HÉV-en élik az életüket…
10/12 anonim válasza:
#9 így van, ez a proli. Annyi szerencsénk van vele, hogy legalább ezen népségek ellen kiáll, ha már idehozta a nyakunkra az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!