Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Тud valaki bármit erről a...

Тud valaki bármit erről a titokzatos képről?

Figyelt kérdés

A fotó XV. kerület Rákospalota Széchenyi úti M3-as felüljáróról készült.

Namármost, én soha az életbe nem hallottam arról, hogy ott valaha villamos járt volna, ráadásul a felüljárót követve, az autópálya fölött áthaladva, főleg nem ilyen modern típusú. Miféle fotó ez??? Vagy valaki csak egyszerűen ennyire penge Photoshop-művész volt? Habár...ha eleve felsővezeték sincs, akkor +1 a PS-nek, nemde? Viszont, ha ez tényleg buherált hamis fotó, akkor meg mégis mi a fenét keres a google maps-en a Széchenyi útnál a nyilvános képek között?

[link]

#átverés #villamos #felüljáró #békacombotropogtattunk
2023. máj. 3. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kamu, ne dőlj be neki.
2023. máj. 3. 13:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ügyi fotóbolt, GT6N-Z modell, szerintem az egy Berlin címer az első ajtó és a jobb lámpa között. Meg hát hol is lett volna 25-ös villamos Pesten a 90-es évek eleje tájékán? :-D
2023. máj. 3. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szép fotóbolt, de a felsővezetékkel lebukott.

Bárki tölthet fel képet a google maps-re.

2023. máj. 3. 13:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A kép nem valódi, de azon a szakaszon korábban járt villamos 65-ös számmal. Viszont a felüljárótól nem messze, egy szintben az autópályával (rá merőlegesen). Néhány oszlopmaradvány és sínpár helyenként fellelhető.
2023. máj. 3. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!