Az igazi motorozás miért titokzatosabb, rejtélyesebb?
Fiatalabb koromban kezdtem megszeretni a motorokat, az igazi villámgyors gépeket, nyaranta kiültünk a hegyi út út részéhez, ahol konkrétan mennek felfelé, illetve jönnek lefelé. Már akkor figyelemmel követtem az eseményeket amikor hallottuk hogy valahonnan nagyon mély ütemes morajlás jön, csak sasoltunk a levegőbe hogy kilehet az, eltelt 3 perc de még mindig sehol senki, miután a kanyar után egy csillogó fényszórópárt láttunk és egy kerékre állva ment végig.
Ilyenkor mindig végigfutott a hideg a hátunkon és örültünk, integettünk nekik, ők vagy dudáltak vagy bólintottak egyet.
Ami miatt igazán izgalmas ez az élet, hogy nem tudni ki van a sisak alatt, tehát olyan mint egy fantom. Felbukkan, láttuk is, de nem tudni ki volt az.
Most 16 év elteltével, én is azon az úton járok, amire annak idején még csak gondolni mertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!