Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A metró megy most a pápa...

A metró megy most a pápa miatt? M2

Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 14:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A fogalom szerint az. Ez nem nyelvi szekció és ezzel csak kizökkenti a témát ez pedig a trollkodás fogalma. Az meg hogy azért csinálni valamit valakivel mert másvalaki szereti, egyben ostobaság is. Nem látom hogy valahol kértem volna...
2023. ápr. 29. 20:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Na, akkor tegyünk itt valamit tisztába.

Ad1. Nem az első válaszoló voltam.

Ad2. A trollkodás mellett választ is adtam a kérdésedre, tehát nem érheti szó a ház elejét. Miután kaptál több választ is a kérdésedre, miszerint igen, jár az M2-es metró, nincs hova kizökkenteni a témát, kivéve, ha visszajárunk egymásnak válaszolni. :)

Ad3. Hogy is van az aranyszabály? Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak. Nyilván nem ismerlek, kiből induljak ki, ha nem magamból? Még mindig jobb, mintha valami sztereotípiát alkalmaztam volna, és úgy válaszoltam volna neked, mint amilyennek azt gondolom, aki itt kérdez abszolút kiguglizható dolgokat. Saját mércém szerint igencsak kedves voltam.

Ad4. Én a nagyon hülye kérdésekre is megadom a választ, csak olyan körítéssel, hogy ha már valaki hülyeséget kérdez, nem baj, kapja meg a választ, azért kérdezte, de éreztessük, hogy hülyeséget kérdezett, ezért megérdemel egy kis cikizést. Ez most rád nyilván nem egy az egyben igaz, de ha már kiírsz egy kérdést, írhatnád úgy a saját anyanyelveden, hogy értelmes legyen. Vettem a kelleténél nagyobb fáradságot, hogy elolvassam, értelmezzem és megválaszoljam, szerintem annyi kijár, hogy az általad okozott kellemetlenséget egy kis bunkózással háláljam meg. Mellesleg következő válaszomban még javaslatot is adtam arra, hogyan lehetne megfogalmazni, fogd fel ingyen oktatásnak. Ha meg nem kéred, akkor nem kell foglalkozni vele.

Ad5. Azt remélem, már nem kell veséázni, hogy te "valahol kérted volna", te jöttél ide kérdezni, cserébe illik elviselni a válaszolókat, lepontozással jutalmazhatod azt, aki nem nyeri el a tetszésedet, de azért fura olvasni, hogy ugye neked van jogod kérdezni, van jogod gyakorlatilag nem magyarul leírni a kérdésed, de nekem már nincs jogom ezt kritizálni? Dehogynincs! Csak neked jogod van nem foglalkozni a kritikával. Az már végképp nem az én bajom, hogy foglalkozol vele.

2023. ápr. 29. 20:44
 13/13 A kérdező kommentje:
Az jó mert én mazohista vagyok s akkor mostantól minden nap elverlek.
2023. ápr. 29. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!