Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hova rakjátok tömegközlekedése...

Hova rakjátok tömegközlekedésen a vizes holmikat, ha esik? (Esernyő, esőkabát, táskavédő, stb)

Figyelt kérdés

Hova lehet rakni vonaton, buszon, az ilyen víztől tocsogó dolgokat úgy, hogy ne legyek vizesebb mint kint? Meg ne is az ülés, csomagtartó legyen vizes?

(A sáros koszos földre ahol mások taposnak, oda természetesen nem pakolok, szóval ez kilőve)

2023. ápr. 25. 08:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Esernyőt szoktam vinni, azt a földre szoktam rakni. Esőkabátot nem raknám a földre, fognám kézben.
2023. ápr. 25. 09:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Esernyőm van, általában a legkisebbre összecsukva lógatom le magam mellé, vagy vonaton a karfára akasztom (csak figyelni kell, hogy ne hagyja ott az ember)
2023. ápr. 25. 09:05
 3/14 A kérdező kommentje:

Ha az ölemben fogom akkor minden ruhám elázik tőle az órás út alatt. :/

2023. ápr. 25. 09:16
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Tedd bele egy műanyag táskába, szatyorba.
2023. ápr. 25. 09:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy szatyorba is berakhatod, csak be fog büdösödni ha bennehagyod és addig nem szárad.
2023. ápr. 25. 10:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szatyorban tartom az ernyőt. Kabátot felakasztom.
2023. ápr. 25. 10:38
 7/14 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, régen az ebédemet raktam szatyorba (értsd: dobozba, aztán szatyorba nyilván), és többször is kifolyt, a műanyag zacsik mindig kilyukadtak vagy a “hegesztésnél”(?) szivárogtak. Van olyan márka ami strapabíróbb?

Meg így a dzsekim és a táskavédőm belseje hogy marad száraz, ha berakom egy szatyorba a vizes holmikat?

2023. ápr. 25. 10:55
 8/14 anonim ***** válasza:
33%

Nem lesz semmi bajod attól, ha kicsit vizes leszel. Tényleg.

Mindenesetre az esernyőt fellógatod karfára, vagy lábad mellé, ha meg esőkabátot hordasz, az megy az akasztóra (ha van) vagy egy külön szatyorba.

2023. ápr. 25. 11:04
 9/14 A kérdező kommentje:

Ha vizes akarnék lenni, eleve nem vinnék ilyen holmikat magammal.

Meg a holmimnak (papírok, elektronikai eszközök pl) lesz baja a kis víztől. Tényleg.

Az akasztón levő kabátról minden az ölembe (és a táskámra) csöpög.

2023. ápr. 25. 12:07
 10/14 anonim ***** válasza:
35%
Dehogy lesz baja. Mondjuk nekem és kb az emberek 90 százalékának tényleg mindegy, hogy az esernyőjén, kabátján maradt néhány vízcsepptől icipicit nedves lesz az ingujja vagy a nadrágszára, de ha ezen akarsz kínlódni, hát lelked rajta.
2023. ápr. 25. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!