Vonaton csak utazás közben lehet használni a wc-t, vagy hogy van ez pontosan?
Ritkán vonatozom. Utána próbáltam ennek keresni, de nem igazán sikerült...:/
Tudtok nekem segíteni ebben a kérdésben? Kakilnom kell. És negyed órája valamiért csak áll egyhelyben a vonat.
Köszönöm szépen előre is ❤️ (21/l)
Amelyik a sínekre engedi ott csak akkor lehet amikor mozog a vonat. Ha tartályos akkor lehet akkor is amikor áll.
Havercsajnak volt vicces sztorija pár hónapja. Megállt a vonat váratlanul és csak álltak a semmi közepén. Neki pisilni kellett,már több mint egy órát álltak nem tudták hogy mi van mert semmi tájékoztatást nem kaptak, odament a kallerhoz hogy használhatná-e a mosdót mert sürgős az meg modta neki hogy nem mert még alattuk van a holttest.
Hát ez ilyen régi típusú vonat, nem tudom az segítség-e...
Mondjuk ez tényleg vicces sztori, amit irtál.
Nézd meg a wc-t!
Ha kilátsz a lyukon a kavicsokra, sínekre, akkor ne használd.
Újabb wc-knél van fekál tartály, oda gyűjti, azt lehet használni bármikor.
Hát ha áll a vonat, akkor tényleg durva hosszú lesz az út. :D
"Gyanús ez a kérdés"
Sok ilyen maj'beszarokvonatonvagyok kérdés van. És majdnem mindegyiket fiatal lányok írják ki. Mitől lenne gyanús... nem is értem..... a lányok akik soha nem beszélnek ilyenről és némelyikük még az életben nem kakikált, de még csak nem is pukikázott, neki most azonnal akkora szarhatnékja van, hogy ha lerakja úgy kell leszállni róla mint a férfi vázas bicikliről. És ezt még a nagyvilág elé is tárja. Tényleg nem gyanús. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!