Van helyjegyem, de a vonatra még nem lett megvéve a menetjegyem, milyen opcióim vannak? MÁV
Békéscsaba->Budapest-Keletibe mennék, ahogy láttam van gyorsvonat (aka Békés gyorsvonat), illetve a Békés Intercity. Mivel helyjegyem már megvan, milyen opcióim vannak?
Megveszem az IC-re (ami ha jól tudoma gyorsvonati pótjegyet magába foglalja), meg ugye adott hozzá a helyjegyem és ennyi? Vagy pl. tudom a 2.-1. osztály különbözeti pótjegyét megvenni, de azzal mire érek?
Tudja valaki hogy mit jelent a 2-1.osztál, különbözeti pótjegye, IC-pótjegy,prémium 1.osztály hely/pótjegy, (a személyszállítás 1., illetve személyszállítás 2.osztályon megvan, de gondolom 1.osztályra kell helyjegy is).
"Ha szórakozni szeretnék, akkor nem a gyakori kérdésekre jönnék fel.."
"Amennyi idő alatt lealacsonyítottál, annyi idő alatt bőven tudtál volna segíteni."
Kezdjük ott, hogy harapófogóval kellett kihúzni belőled minden kis infót ami szükséges volt a kérdés megválaszolásához.
Aztán utána 3x írtam le hogy mi és hogyan van. Nem értetted meg.
És ezek után még én vagyok a hülye? Ok, értettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!