Rendeltem az interneten vonatjegyet a MÁVtól, viszont úgy néz ki, hogy az utazásomat le kell mondanom. Ha a pályaudvaron kiveszem az automatából a jegyemet, azt a pénztárnál visszaváltják nekem? Ha a helyjegyet nem is, legalább a menetjegyet?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 10:17
1/2 anonim válasza:
Mindent visszaváltanak, a menetjegyet az érvényesség ideje alatt 20% kezelési költséggel, a helyjegyet a vonat indulása előtt legkésőbb 2 órával kezelési költség nélkül.
És igen, ugyanúgy a pénztárban kell a visszaváltást csinálni, miután az automatából kivetted a jegyet.
Egyébként nem tudom, pontosan hova utaztál volna, de ha olyan érvényességű a menetjegyed, akkor lehet, hogy vissza sem kell váltanod, ha pár napon belül mégsem utaznál. Így elég a helyjegyeket visszaváltani, és nem kell kezelési költséget fizetni.
2/2 anonim válasza:
"ha pár napon belül mégsem utaznál"
Úgy értem, "ha pár napon belül mégIS utaznál" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!