Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » BKV útvonal-tervezés->hogy is...

BKV útvonal-tervezés->hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Szóval a Stadion buszpályaudvartól szeretnék eljutni a Bródy Sándor utcáig.(VIII.kerület.)

BKV útvonaltervező ezt írja:-->

M2 metró,3 megálló

1 perc várakozás, 6 perc utazás

összesen 4.174km

eljutási idő:17 perc

Ezt segítene értelmezni valaki?

Tehát a Stadionoknál felszállok a 2-es metróra.Megyek 3 megállót..Ha jól gondolom az Astoriáig kell mennem-ugye?..Ez 6 perces út...Ha jól értelmezem..

De mit jelent az a 6 perc várakozás? És a 17 perc eljutási idő? Az a metrózás+"séta" is benne van,amit még az Astoriától a B.S.utácáig teszek meg?

Amúgy mennyire "bonyolult" az Astoriától a nevezett utcáig eljutni?

Köszi előre is ha segítetek..Nagyon nem vagyok képben a pesti tömegközlekedéssel..Időre kell majd mennem, szóval nem szeretnék semmit elrontani:)

2010. okt. 8. 08:10
 1/3 A kérdező kommentje:
vagyis 1 perc várakozás nem 6:d
2010. okt. 8. 08:12
 2/3 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Elv 1 percet kell majd várj a 2-es metróra. Hát pont hogy nem, mert az is lehet, hogy 5-öt. A menetidő általában jó, de a várakozási mindig több, mint amit ír. Szerintem a sétát is beleérti, de én fél órát számolnék és akkor 100%, hogy odaérsz. (mert ugye még azt sem tudod, hogy az Astóriától merre kell menni...)

Az Astóriánál megkeresed a Múzeum krt-t (szerencsére nem tudsz rossz irányba menni, mert onnan indul a Múzeum krt) és az első utca balra. :)

2010. okt. 8. 08:28
 3/3 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm!!!!!!!!!!:)

jár a "zöld kéz";)

2010. okt. 8. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!