Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy jutok el leggyorsabban a...

Hogy jutok el leggyorsabban a Margit-szigetre?

Figyelt kérdés
Margit-szigetre szeretnék eljutni a Déli pályaudvarról. Nagyon nem vagyok Budapesten ismerős, így pontos leírást szeretnék valakitől, hogy pontosan hogy érek el oda a leggyorsabban. Taxizni nem szeretnék, kisgyerekekkel megyek.

2023. ápr. 4. 22:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10! Nem, nem keverek semmit. A Zenélőkút szerepel a kérdésben. az meg ott van, ahol a japánkert is. Linkeltem is a térképet. Az igencsak az Árpád híd közelében.

A Google kevesebb gyaloglás választásával ez javasolja (jelen időpontra).

[link]

Szerinte ez a legjobb: [link]

2023. ápr. 10. 11:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mégis melyik? A szökőkút a sziget déli végénél van, a zenélő kút meg az északin. Ez két külön dolog.
2023. ápr. 10. 11:59
 13/16 anonim ***** válasza:
57%
Az 5. kommentben szökőkutat ír a kérdező. Erre tetted be a linkeket, amik ugyanazt igazolják, amit én is írtam, hogy az bizony a Margit hídnál van. És bizony játszik zenét is, ahogyan az Árpád hídhoz közeli zenélő kút is.
2023. ápr. 10. 12:29
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

A szigeten jár a 26-os busz. Azzal el lehet jutni a szökőkúttól a zenélőkútig, ha mégis a másikra gondolt a kérdező.

Ovisoknak ingyenes a bkk.

2023. ápr. 10. 12:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Számomra egyertelmű, hogy a Zenélő kutat kérdezi.
2023. ápr. 10. 14:51
 16/16 A kérdező kommentje:
A déli pályaudvaron leszallunk a vonatról. Mivel nem vagyok abszolút ismerős a fővarosban, ehhez kértem a segítséget, hogy egyáltalán milyen járműre szálljak, hogy ne kelljen 20x átszállnom. Nagyon sok jó ötletet kaptam, köszönöm mindenkinek. A linkeket is köszönöm.
2023. ápr. 11. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!