Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapesten milyen lehetőség...

Budapesten milyen lehetőség van a Dunán hajózni családosként?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom a BKK hajó járatokat megszüntették. Maradt olyan lehetőség, ahova nappal, gyerekekkel is el lehet menni és nem egy vagyont kell otthagyni?

2023. ápr. 3. 08:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

1500/fő, 7 év alatt ingyenes.

2023. ápr. 3. 08:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg cég szervez ilyet, 12-20 euró közötti áron. (Igen, ez egy turisztikai látványosság , így az árakat is leginkább euróban adják meg.)

Ha valamivel kedvezőbb áron , de nem feltétlen Budapesten sétahajóznátok, akkor a Mahart Passnave dunakanyari ajánlatait nèzzétek meg, ott napijegyes rendszer van.

2023. ápr. 3. 08:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Na, a Budapesti körjárat idei indulásáról nem is tudtam, köszi, 1-es! Azért ez máris nem 12 euró
2023. ápr. 3. 08:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly a BP bérlettel is használható volt hétköznap, idén majd kiderül. De az 1500 sem olyan vészes, ha még 7 év alatt vannak a gyerekek.
2023. ápr. 3. 08:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Pont ilyesmit kerestem! <3

Jön a jobb idő megyünk is a gyerkőcökkel. :)

2023. ápr. 3. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!