Ha le akartok szállni a buszról és ülnek melletted? (infó lent)
Figyelt kérdés
Le akarsz szállni, és ülnek melletted, te hogyan modod meg neki, hogy leszállnál?2010. okt. 7. 19:29
1/17 anonim válasza:
Úgy, hogy "Elnézést, én a következő megállónál leszállnék".
2/17 anonim válasza:
Sehogy. Felállok és veszi a lapot...
3/17 anonim válasza:
Elnézést, a következő megállóban le szeretnék szállni. Amúgy a legtöbb esetben mindenki megérti, hogy le akarsz szállni, ha annyit mondasz, hogy elnézést és valahogy utalsz a leszállási szándékodra.
4/17 anonim válasza:
Felállok. Ha nem veszi a lapot, akkor meg is mondom neki, hogy leszállnék.
5/17 anonim válasza:
Érthetően, tiszteletteljesen: "Elnézést, a következő megállónál szeretnék leszállni, legyen kedves kiengedni".
Attól rosszul vagyok, amikor csak elkezd mellettem fészkelődni valaki és így utalgat arra, hogy le akar szállni.
6/17 anonim válasza:
Felállok, erre a mellettem ülő elfordul vagy feláll szintén, én mondok egy köszönömöt és el van intézve. Esetlegesen egy elnézést lehet mondani, ha épp elbambult és nem vesz észre.
7/17 anonim válasza:
mondom hogy leszállok, és felállok. néha még azt is hozzáteszem, hogy hehehe.
8/17 anonim válasza:
én azt szoktam mondani, hogy bocsi kiengednél? vagy elnézést, kiengedne? :) meg mosolygok :D
9/17 Tubarózsa válasza:
én rászoktam kérdezni: leszáll/leszállsz? ha azt mondja nem, akkor felállok és mondom h akkor szabad? ha leszáll akkor jó:)
10/17 anonim válasza:
Felállok, ha nem veszi a lapot, mondom hogy elnézést, megköszönöm és húzok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!