Miért mindig a 18-as kocsiba szól az elsőosztályú jegyem?
Figyelt kérdés
BP-Debrecen vonalon ingázok, a 19-20 ugyanúgy elsőosztályú kocsi, csak sokkal modernebb, komfortosabb, közelebb van a büfé is. Félévente egyszer szól oda a jegyem, mindig ugyanúgy veszem. Ezek a kocsik általában félig üresek, míg a 18-at teledobálja, szinte másodosztály feeling.2023. márc. 25. 18:24
1/10 anonim válasza:
Mert feltehetöen elöször a 18-as helyjegyeket adják ki
2/10 anonim válasza:
A 2. osztályt én mindig a 21-esbe kapom.
A több 2. osztályú kocsi meg tök üres. Át szoktam ülni. Még sosem szóltak.
3/10 anonim válasza:
Mert a 18+ kocsikhoz előbb be kellene töltened a 18. életévedet.
4/10 anonim válasza:
Kérd a 19-esbe! Ha nem adják, akkor majd megmondják hogy miért nem?
Én is kíváncsi vagyok!
5/10 anonim válasza:
Értelemszerűen akkor fogják a 19-esbe adni a jegyed, ha a 18-as megtelt. De nincs megkötve hogy nem ülhetsz át menet közben. Volt, hogy én is átültem.
6/10 anonim válasza:
Én tegnap utaztam a debrecenivel, az utazás előtti nap éjjel vettem a jegyet, még okosjegy volt, tehát nem volt túl nagy a forgalom az elsőosztályon (az elsőosztály olcsóbb volt mint a másodosztály) és a 19-esbe adta, közvetlenül a büfé elé. Van valami logikája a rendszernek, nem tudom mi, de az azért elég gáz, hogy nem tudod grafikus felületen kiválasztani a szabad helyek közül a neked szimpatikusat. A Volánbusznál évek óta lehetséges ez.
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os, gáz vagy nem gáz én nem találok semmiféle grafikus felületet ahol mutatná a szabad helyeket, legalábbis az jegy.mav.hu-n biztosan nem. De kisegítheted bugyuta honfitársad.
2023. márc. 29. 15:23
8/10 anonim válasza:
#7 pont ezt magyarázom, hogy nem lehet. Van pár opció, aminek a 90%-a értelmezhetetlen, gyakorlatilag csak az ablak, folyosó és asztalhoz szóló opcióknak van jelentősége, a többinek nincs. Azzal lehet próbálkozni, hogy megadsz egy random székszámot, mint korábbi vásárlás mellé, aztán ha beletrafálsz és az a szék foglalt, a mellette lévő meg szabad, na meg nem bánod hogy idegen mellett fogsz ülni, akkor azzal lehet próbálkozni.
9/10 A kérdező kommentje:
Ohh, bocsi, úgy is lejöhetett a fogalmazásodból, hogy én vagyok a vak. A random székszámot szoktam próbálni, de nehéz random eltalálni, hogy melyik hely van már kiadva, sajna nincs időm órákat ezzel vacakolni.
Köszi a választ mindenkinek, legegyszerűbb ha csak szimplán átülök a nekem tetsző kocsikba.
2023. márc. 29. 16:02
10/10 anonim válasza:
18 as első osztály
19 es 1+
20 as kocsi IC+ 2 osztály kerákpárszállitoval
IC 1+ 15 ülés van Prémiumban 22 ülés ami 1000 ft feláras
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!