Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Májustól ha jön a megyei...

Májustól ha jön a megyei bérlet elszabadul a pokol a buszokon és vonatokon? Így is tele van az összes. A Cíviseken alig van hely, a buszokon szintén. Ha pár száz forintért a diákok veszik és nem lesz kapacitás bővítés mi lesz itt?

Figyelt kérdés
2023. márc. 25. 12:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%
Én is elgondolkodtam ezen: mifelénk (Bp - Baja viszonylat) reggel és délután így is kapacitáshatáron közlekednek a buszok, gyakran kényszerülnek az emberek 40-50 kilométeren keresztül állni. Ez kb. azt jelenti, hogyha a Bp - Baja viszonylaton egy-egy busz esetében csak +5-10 ember is úgy dönt, hogy autó helyett busszal megy, máris előfordulhat majd utaslemaradás. Megoldás? Majd előbb megyek a buszhoz (Népliget), vagy korábbi megállóban szállok fel rá (vidék)…merthogy kapacitásbővítés nem lesz, az 100%. A vasúton még csak-csak rá tudnak akasztani 1-1 plusz vagont (No nem a FLIRT esetében), de sok busz helyzete lesz kaotikus.
2023. márc. 25. 16:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én sokkal inkább a tanszüneti forgalom növekedésére számítok, mintsem a munkanapira.
2023. márc. 25. 16:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez borítékolható, de olyankor van tartalék, csúcsidőben viszont így is heringparty van a forgalmasabb járatokon, ami csak tovább fog romlani.

2023. márc. 25. 16:41
 14/14 A kérdező kommentje:

Érdekes lesz az tuti.

Nálunk azzal szúrták el, hogy Flirt motorvonat minden ami nem IC. Egy egység pedig még szerdánként is kevés nem hogy máskor. Hétvégi erősítésnek pedig alig van nyoma december óta. Aztán, ha erre ráengedik a diákokat az szép lehet.

2023. márc. 25. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!