Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Európából miért csak 1db...

Európából miért csak 1db közvetlen járat van Ausztráliába?

Figyelt kérdés

Régebben több légitársaságnak volt Austriannak, Lufthansának, Air Francénak, KLMnek, Alitalianak , Jugoszláv nemzeti légitársaságnak stb..

Utoljára 2014ben a Virgin Atlantic (London-Sydney) fejezte be az ausztrál desztináció kiszolgálását, azelőtt meg az Austrian Bécs-Sydney illetve Bécs Melbourne viszonylatokét 2006ban.

Most egy járat van, a British Airwaysnek London-Sydney járat és több nincs az Ausztráliával. Érdekes számomra, hogy British Airwaysnek több járata volt Ausztráliával majd 2000ben megszűnt a Brisbane járat, majd 2006ban a Melbourne és Perth járatuk is megszűnt.

Mi ennek az oka?

2000 előtt jobban megérte Ausztráliába utasokat vinni, vagy mi az oka, belegondoltam, hogy a BAnak 4 Ausztrál desztinációja is volt, ma csak 1.

Vagy eltűntek az utasok?

2023. márc. 23. 13:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
#10 A közvetlen járat nem azt jelenti, hogy nem száll le közben, hanem, hogy nem kell átszállni.
2023. márc. 24. 15:05
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a corona az oka, sajnos. A pandemia alatt nem lehetett joforman repülni, mert le voltak zarva az orszagok, rengeteg pilotanak felmondtak, vagy ök mondtak fel, mivel nem volt munkajuk. Oriasi vesztesegük volt a repülötarsasagoknak ez alatt a 2 ev alatt, es meg mindig nem hevertek ezt ki. A rep. jegyek arai jocskan felmentek eppen emiatt. Elötte meg a Singapur Airline volt a vilag egyik legjobb legitarsasaga, ketszintes repülök 5-10 eve. Most? Egy honapja repültem vele, es le voltam döbbenve. Beszoritottak meg egy üles sort, es szerintem a szekeket is szükebbre csinaltak, hogy minel több ember ferjen be a repülöre- igy több a bevetelük, amit most probalnak behozni, amit a corona miatt "elveszitettek". Szoval a repüles egy eve szörnyü lett, kevesebb jaratszam naponta, a gepek dugig tele. Erthetö, hogy a corona idö alatt a vilag kisse tönkrement, beleertve a repülötarsasagokat. A rendbejövetel nem megy egyik naprol a masikra. Hat ez az oka. Nekem is nagyon feltünt, de van ra erthetö magyarazat.
2023. márc. 26. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!