Metrón alig van jegyellenőrzés, aki lesliccol a bejáratnál az megússza?
Figyelt kérdés
2023. márc. 23. 07:28
1/8 anonim válasza:
Ha figyelsz akkor igen. Arra figyelj hogy a metroban ne legyenek ellenorok, ha latod hogy vannak (nagyon ritkan) akkor szalj le akovetkezo megalloban. Ha a mogzolecso aljan vannak akkor menj at a masik oldalra es menj visszafele egy megallot vagy akar megvarhatod a kovetkezot is es akkor elore fele menj egy megallot. A csovesek es hajlektalanok is megusszak mondjuk nekik nem is kell semmi. Amugy akik a kaunal bannak azoknak szinte barmit muttathatsz, pl egy regi hasznalt jegyet is.
2/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül, a metró területén bárhol ellenőrizhetnek. Nem egyszer láttam olyat, hogy a felfelé tartó mozgólépcső végénél ellenőriztek.
3/8 anonim válasza:
Elég sokszor basztam volna rá, ha így taktikáztam volna. Inkább veszek jegyet, nem vág földhöz.
4/8 anonim válasza:
Volt, hogy beszálltak a metrókocsiba.
5/8 anonim válasza:
Attól függ hol. A belvárosi szakaszon eléggé macera, ott befelé és kifelé is ellenőriznek. Ma már nem működik hogy bármit felmutatsz, befelé is lecsipogják. A külvárosi állomásokon viszont nagyon ritkán van kifelé ellenőrzés és befelé is meg lehet oldani általában akkor is ha vannak, csak keresztül kell utazni a várost és kívül leszállni, mert ha a belvárosban szállsz le ott kifelé elkapnak. Amúgy mostanában kezd el reális árú lenni a vonaljegy, a 90-es években drágább volt a fél literes Coca Cola mint a vonaljegy, aztán ez egy jó 20 évig fordítva volt, hiába 10 éve ennyi a vonaljegy ára. Most már drágább a boltban a Coca Cola mint a vonaljegy, tehát elértünk a reális árhoz. Eddig lehúzás volt. Ahogy vidéken továbbra is az, Szegeden megszüntették az állomáson az automatát, a villamoson 500 Ft. Ezeknek elmetek otthonról! Nem is vettem meg, oda már blicceltem, mert a villamoson ért a hidegzuhany, vissza meg gyalog mentem.
6/8 anonim válasza:
Lefelé nem ellenőrök vannak, hanem utaskoordinátorok. Ez nem csupán szómágia, hanem nekik kisebb a jogkörük. Pótdíjazni nem feladatuk, tehát ők nem ellenőrök.
Az ellenőrök kifelé irányban szoktak lenni. Tehát, a kérdésre az a válasz, hogy amennyiben a befelé irányt megúszod, az nem jelenti azt, hogy az ellenőrökkel nem találkozol a kifelé vezető úton.
7/8 anonim válasza:
Jó eséllyel igen, de pl. a 4-es metrón a végállomásokon elég gyakran van ellenőr a kijáratnál.
8/8 anonim válasza:
Éppen a héten volt olyan, hogy feljöttek a 3-as metróra civil ruhában, és mikor bezáródtak az ajtók, akkor húzták fel a karszalagot. De ez egyébként nagyon ritka, nem is emlékszem mikor láttam utoljára ilyet. Főleg a kijáratoknál szoktak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!