Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 1-től 5-ig hogyan értekelnéd...

1-től 5-ig hogyan értekelnéd a Credo buszokat?

Figyelt kérdés

2023. márc. 22. 18:37
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
5
34 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Míg Szombathelyen voltak ilyenek, utáltam őket.
2023. márc. 22. 18:53
 2/5 Revolúcióbiológus ***** válasza:
90%
Gyakorlatilag a létező legjobb IVECO motorokkal szerelik őket és a kis kerekes műszaki alap megvalósítása is teljesen jó. Nyilván nem feltétlen a legkényelmesebb helyközi buszok, de ez a kategória amúgy is a gazdaságosságról szól, szóval nem a Volvókhoz vagy MAN-ekhez kell hasonlítani őket, hanem a Karsanokhoz vagy Isuzukhoz, azokat meg utcahosszal verik. A városi buszaik nem olyan jók, mint mondjuk a Solaris akik hasonló pályát jártak be, de mondjuk mikor még indultak volt Magyarországon legalább 3 másik buszgyár amelyik városi közlekedésre szakosodott (Ikarus, Rába, NABI) meg azóta van a BYD és a MOL-ITK próbálkozás is, szóval a Credo nem arra utazik, hogy mondjuk a BKV-nak szállítson be.
2023. márc. 22. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

XD

Mivel 1-tő kisebb értékelés nincs, így 1, de amúgy a béka segge alatt vannak

2023. márc. 23. 08:32
 4/5 anonim válasza:
82%

Egy ipari szemét. Csak azért adtam 2-est, mert legalább itthon gyártjuk, és ezáltal teremt munkalehetőséget, és a formavilága az tetszik.

Viszont 5 éves busz, de egyáltalán nem úgy néz ki. Rohad szét a padló, a váltója egy hulladék. A kis kerekek miatt borzalom vele az utazás, mert himbálózik az egész busz (mint valami libikóka). Az ajtók harmatgyengék, gyakran meghibásodnak. És látszik, hogy elmarad más gyártók termékeitől, ugyanis külföldön labdába se tudna rúgni. Ha a volán nem lenne, a kutyának se kellene ez a szenny.

2023. márc. 23. 08:58
 5/5 anonim ***** válasza:
87%

Én nem szeretem próbáltam megszeretni de nem megy. Nagyon gagyi színvonalat képviselnek. Igaz most már egyre jobban néznek ki de a minőségére nagyon haragszom. Pár év után mindenféle bajuk kezd lenni és gyakorlatilag hullanak szét a buszok. A fullosabbak még valahogy el mennek meg legalább kényelmesebbek de amiket a helyközikre beraknak az borzalmas. Pécsen éveken keresztül utaztam velük és a 2014 körüli érkezésük után mára kb mind eltűntek csak ha nagyon muszáj veszik elő őket (ami maradt belőlük) pedig vadonat újan lettek beszerezve és 5-7 év alatt nullára le amortizálódtak. Beszédes hogy a 2000-2006 év környékén beszerzett mercik a mai napig járnak és a használtan beszerzett az akkor kb 7 éves volvók is jobban néznek ki. Tudom a karbantartás hiánya minden típuson meglátszik de egy magyar busztól elvárnám hogy a hazai körülmények között jobban bírja a strapát mint a nyugati utakhoz szokott márkák. Mondjuk az is jelent valamit hogy a credo buszok nem tudnak labdába rúgni más piacon ellenben a többi márkával. Ha a volánnak nem lenne ukászba adva hogy meg kell vennie a kutyának se kellene sajnos.

A NABI-t sajnálom hogy azt bezzeg ennyire nem nyomatták pedig szerintem minőségre jobbak voltak.

2023. márc. 24. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!