Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Regensburg-Barbing busszal,...

Regensburg-Barbing busszal, milyen bérletet kell venni?

Figyelt kérdés
Automatában próbálom megvásárolni, de nem értem a zónákat. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Hogy kel venni?
2023. márc. 17. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom , hol a zónahatár , szerintem Kreuzhofnál, tehát Barbing település már a 2-es zónába esik. Így tehát 2 zonara érvényes bérlet kell szerintem
2023. márc. 17. 18:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Mikor beléptem az automata kezelőfelületére. Voltak zöld gombok 1,2,3,4,5 5B, 5A...stb stb. Fogalmam sincs mi micsoda. 57 euro elvileg a Monatskarte amit akarok venni. van egy app is azon meg 49 lenne, csak az állítólag áprilistól lép életbe. de azt se tudom hogy működik. Van valami zóna térkép ami alapján el lehet dönteni? Meg azok a számozott gombok a zónák lennének?
2023. márc. 17. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen , a terkep az rvv.de oldalon található.
2023. márc. 18. 06:54
 4/5 A kérdező kommentje:
azt hiszem már kezdem felfogni. Megvan a zóna térkép. Viszont az az érdekes hogy Barbing az 1 és 2 zóna határán van. akkor végülis egy zónába esik így nem? Lehet erről tudni valamit.
2023. márc. 18. 14:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Kreuzhof mellett van, 1es zóna. Megvan már
2023. márc. 25. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!