Regensburgban hogy van a városi tömegközlekedés?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy van vonaljegy, napijegy, hetijrgy, bérlet? Hol kell megvásárolni?
Nem voltam még ott, kb egy hetet leszek ottt és valszeg tömegközlekedni is fogok.
Münchenben egyszer jártam, ott mintha az rémlene hogy a villamoson is lehetett jegyet venni.
Aki jártas a témában segítene?
2023. jan. 21. 11:04
1/5 anonim válasza:
Mit találtál a város tömegközlekedési szolgáltatójának a honlapján? Annál hitelesebb infókat mi sem tudunk adni.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz normálisan válaszolni megtarthatod a véleményed.
Ha kapok olyantól választ aki járt már németben és tömegközlekedett szívesen veszem ha leírja mi hogy van.
2023. jan. 21. 15:17
3/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ott is meg lehet nézni, de érdekel hogy diohejban mi hogy van. Mivel nem tudok nemetül könnyebb ha valaki leírja.
2023. jan. 21. 15:36
4/5 anonim válasza:
Figyelj, én nem bunkóságból, de ugyanezt mondom: nézd meg itt.
Egyszerűen nem tudom, mik az igenyeid és van egy csomó jegytípus, van több zóna, egyszerűbb tehát, ha magad választasz.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. Nincs harag.
2023. jan. 21. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!