Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az AMTS-re általában mivel,...

Az AMTS-re általában mivel, hogyan szoktak menni?

Figyelt kérdés
Lesz ez az AMTS, és érdekel, hogy a legtöbb ember hogyan szokott oda eljutni. Nyilván személyes tapasztalatokra, ismeretre lennék kíváncsi.
2023. márc. 16. 23:02
A kérdező szavazást indított:
37-es, 37A-s villamossal
vonattal
10-es busszal
2-es metróval a Pillangó utcáig + gyalog
2-es metróval az Örsig + gyalog
kocsival
7 szavazat
 1/8 anonim válasza:
100%
szamárháton
2023. márc. 16. 23:59
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Fogalmam sincs, mi az az AMTS és úgy írod, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne ismerni ezt a legfeljebb autóbuzïk körében ismert rövidítést.

Mindenesetre Zugló felől érkezve a 80-as troli Várna utcai megállójától szoktam besétálni vagy a 3, 62, 62A villamos Ónodi utca megállójától. A 10-es buszt is igénybe veszem az Örs vezér teréről, ha nincs ordenáré dugó az Albertirsai úton.

De amikor nem Zuglóból jártam az akkor még Automobil néven futó kiállításra, a Pongrác úton parkoltunk le és a Pongrác úti villamoshídon sétáltunk át (talán sosem volt legális, de mindig hasznos), onnan van egy ösvény a királyvágányt keresztezve a II. kapuhoz.

2023. márc. 17. 04:11
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

#2: Így van, autób/zi körében ismert, és magától értetődő rövidítés. Kelet-Közép-Európa legnagyobb tuning autós rendezvénye évtizedek óta.

Kérdésre válaszolva:

Én kocsival, már amikor megyek. Kiállítóként könnyű, mert ingyenes a parkolás, látogatóként horror összeget elkérnek.

2023. márc. 17. 07:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk így főleg autóbuzį válaszokra számíthatsz, akik nem feltétlenül vannak képben a tömegközlekedéssel.

Ha beleírtad volna, hogy ekkor meg ekkor, innen és ide mennék, akkor relevánsabb válaszokat kapnál.

Vagy ott a google maps, bkk futár, de lehet az sem fogja tudni, hogy mi az az AMTS.

2023. márc. 17. 09:20
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Én csak azt nem értem ha valaki nem tudja mi a kérdés tárgya az miért böfögi oda kényszeresen a kommentjét? 😃
2023. márc. 17. 13:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi anno kőbánya felső vasútállomás mellett parkoltunk le a túlsó oldalon és onnan sétáltunk át. Így kicsit messzebb volt de nem kellett fizetni és nem kellett a forgalommal szenvedni.
2023. márc. 17. 13:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Jajj, 5-ös, mert szerinted nem lehet fél másodperc alatt kideríteni a felkínált válaszokból, hogy a Hungexpo a cél?

Na mindegy, megyek, vár már engem az FFVP.

2023. márc. 17. 16:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a 2-es metróval a Puskás Ferenc Stadionig és onnan gyalog mentem, biztos van rövidebb út is, de mindig így mentem és nem változtatok rajta :)
2023. márc. 18. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!