Az AMTS-re általában mivel, hogyan szoktak menni?
Fogalmam sincs, mi az az AMTS és úgy írod, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne ismerni ezt a legfeljebb autóbuzïk körében ismert rövidítést.
Mindenesetre Zugló felől érkezve a 80-as troli Várna utcai megállójától szoktam besétálni vagy a 3, 62, 62A villamos Ónodi utca megállójától. A 10-es buszt is igénybe veszem az Örs vezér teréről, ha nincs ordenáré dugó az Albertirsai úton.
De amikor nem Zuglóból jártam az akkor még Automobil néven futó kiállításra, a Pongrác úton parkoltunk le és a Pongrác úti villamoshídon sétáltunk át (talán sosem volt legális, de mindig hasznos), onnan van egy ösvény a királyvágányt keresztezve a II. kapuhoz.
#2: Így van, autób/zi körében ismert, és magától értetődő rövidítés. Kelet-Közép-Európa legnagyobb tuning autós rendezvénye évtizedek óta.
Kérdésre válaszolva:
Én kocsival, már amikor megyek. Kiállítóként könnyű, mert ingyenes a parkolás, látogatóként horror összeget elkérnek.
Mondjuk így főleg autóbuzį válaszokra számíthatsz, akik nem feltétlenül vannak képben a tömegközlekedéssel.
Ha beleírtad volna, hogy ekkor meg ekkor, innen és ide mennék, akkor relevánsabb válaszokat kapnál.
Vagy ott a google maps, bkk futár, de lehet az sem fogja tudni, hogy mi az az AMTS.
Jajj, 5-ös, mert szerinted nem lehet fél másodperc alatt kideríteni a felkínált válaszokból, hogy a Hungexpo a cél?
Na mindegy, megyek, vár már engem az FFVP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!