Általában hány óra körül szoktak menni a bölcsibe a gyerekekért, a többség délután meddig van?
Szerintem ez bölcsődénként változó lehet, érdemes a saját intézményben érdeklődni.
Nálunk vagy elhozod ebéd előtt (fél 12), vagy ebéd után (11:50) vagy ébredés (fél 3) után bármikor 17:30-ig.
A mi csoportunkban 1 szülő van, aki ebéd után elviszi. Mi általában fél 4 és 4 között megyünk a kicsiért, a többség ekkor jön. De ez csoportonként változó, hisz elég 1 új gyerek, akinél másképp dolgoznak a szülők.
Ja, és nálunk 2 csoport van, de 3/4 4-től összevonják őket. Gondolom, akkora már kevesebben vannak.
Köszönöm.
Milyen munkahelyekről tudnak odaérni a szülők mindennap fél 4,4 körül? Nálunk a munkaidő 17ig tart 8tól.
1-es válaszoló vagyok.
Több olyan munkahely van, ahonnan oda tudsz érni. Én pl. felállásban dolgozom, így tényleg egyszerűbb.
Én 8-16-ig dolgozom, így negyed 5 körül érek érte, és általában már csak 2-3 gyerek van ilyenkor. Nem is értem más hogy tudja elvinni 4 előtt, mindenki ev. vagy 6 órában dolgozik vagy nem is dolgozik?! Reggel is láttam már (pl. mikor szabin vagyok), hogy fél 9-kor viszik a gyereket, otthoni ruhában, ráérősen, látszik, hogy nem siet a munkába a bölcsi/ovi után.
Már ovis, de dettó ugyan ez a helyzet, mint a bölcsiben.
részmunkaidő nincs nálunk
8-17-ig munka, utazás egy óra reggel, több mint egy óra délután
megoldás jut eszetekbe?:(
segítség, bébiszitter, rokon nincs aki hozná-vinné
Babysitter. Jobb ötletem nincs sajnos.
Nálunk az volt a rendszer, h én vittem reggel, a férjem meg hozta délután. Ha ő nem tudta elhozni, akkor nagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!