Általában hány óra körül szoktak menni a bölcsibe a gyerekekért, a többség délután meddig van?
Nàlunk a legtöbb gyerekért alvás utàn ment a szülő.
Sok màr uzsonnára se maradt.
14.15-14.30 között kiürült a bölcsi!
Utána alig pár Picurka maradt bent!
Èn hoztam-vittem,viszont cserébe többször kellett este 1-1 munkát befejeznem ès szinte minden szombaton dolgoztam!!!
Pèntekenkènt volt,hogy valamelyik mama vagy a dèdi ment èrte.
Sőt az 1.èvben mèg csak ott se aludt.
Èn mibdenkèppen fokozatosan akartam ezt intèzni!
Szia.
Mi szeptembertol kezdunk. Elvileg az elejen ebed utan elhozom, aztan ott is alszik, 3-4 kozott megyek erte. 11.50-kor ebedelnek, o 1-1.5 orat szundizik. En aktiv allaskereso leszek azokban a honapokban. Ha mar lesz munkam, parom fogja hozni haza. En ugy tervezem, 4 vagy 6 oras takaritoi munkat keresek. Fizu nem sok, de a gyes kiegesziti. Es mikor 3 eves lesz, atmegyek sorra mellette pedig tanulok meg valamit foiskolan. Egyelore olyan okjm van, amivel eladonak ill raktarvezetonek mehetek, de sok a buktato es a regi helyem nem var vissza..soron csusztatva fogunk dolgozni es igy nem szorulok senki segitsegere. Parom rendor, nekem az o munkaideje miatt is maceras a munkakereses. A vedononk is mondta, hogy ugy neztek ra, mint a veres rongyra, mikor 4 utan ment a gyerekert es a gondozono valasza az volt, hogy a tobbi anyuka nem dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!