Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 231-es busz veszélyes egy 14...

231-es busz veszélyes egy 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Ezzel a busszal járna középiskolába, de sosem ültem még rajta. Milyen alakok fordulnak meg? Szokott probléma lenni? Mennyire zsúfolt? A Kolozsvár utca - Füredi utca között menne vele 23 percet...

2023. márc. 4. 09:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%
Legfeljebb meg..... Előbb utóbb túl kell esni rajta
2023. márc. 4. 19:44
 12/18 A kérdező kommentje:
Ha 14 évesen megerőszakolják, akkor nem "túlesett rajta", hanem egy életre tönkre ment. Gondolom viccnek szántad, de egy anyának ez nem vicces.
2023. márc. 5. 08:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
mióta szoktak megerőszakolni valakit a buszokon? Ilyen félelemmel menj autóval.
2023. márc. 5. 14:51
 14/18 A kérdező kommentje:

Valamit félre értesz, ezt nem én írtam, valaki ezzel próbált vicceskedni (11-es hozzászóló)

Amúgy anyukámat már megtámadták itt a környéken, ahol felszállna a lányom a buszra. Igaz neki a táskáját próbálták kitépni a kezéből, aztán felrúgták mielőtt elrohantak... eltört a csuklója az eséstől...

2023. márc. 5. 15:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
#14 ez nagyon szomorú, de sajnos nincs olyan környék, ahol ne történhetne meg.
2023. márc. 5. 16:51
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Elég ízléstelen a 11-es válaszoló, hogy ezen poénkodik.

Sajnos nincs kizárva semmi, annyi beteg alak van, hogy bármikor megtörténhet bármi. Konkrétan az erőszak az ritka dolog, de taperolás, zaklatás sajnos gyakran előfordul.

Igaz, másik járat volt, de a múltkor egy 15 év körüli lánynak "udvarolt" egy 35 körüli elhízott fazon, hogy milyen szép és hazakíséri, meg ilyenek. Én állítottam le, aztán inkább leszállt.

Szóval ha tutibiztosra akarsz menni, akkor kocsival hordod mindenhová, csak akkor meg életképtelen lesz a gyerek.

2023. márc. 5. 17:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Üljön előre, a vezetőhöz közel, ha ő is ennyire f0sik, mint te. De azért ez (még) nem india, hogy hím falkák csoportosan erőszakoljanak a buszokon.
2023. ápr. 8. 16:25
 18/18 A kérdező kommentje:

17-es, a megerőszakolás témát nem én dobtam be, hanem valaki más.

Én csak arra voltam kíváncsi mennyire kihalt az a rész - mert ismeretlenül annak tűnik -, és általánosságban milyenek a tapasztalatok. Semmi extra. Ne legyen már baj, hogy előre megpróbálom körbe járni, hogy merre küldöm a gyereket :) Több útvonalon is tud menni, ez lenne a leggyorsabb, csak nem ismerem azt a részt, ennyi.

2023. ápr. 24. 08:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!