231-es busz veszélyes egy 14 éves lánynak?
Valamit félre értesz, ezt nem én írtam, valaki ezzel próbált vicceskedni (11-es hozzászóló)
Amúgy anyukámat már megtámadták itt a környéken, ahol felszállna a lányom a buszra. Igaz neki a táskáját próbálták kitépni a kezéből, aztán felrúgták mielőtt elrohantak... eltört a csuklója az eséstől...
Elég ízléstelen a 11-es válaszoló, hogy ezen poénkodik.
Sajnos nincs kizárva semmi, annyi beteg alak van, hogy bármikor megtörténhet bármi. Konkrétan az erőszak az ritka dolog, de taperolás, zaklatás sajnos gyakran előfordul.
Igaz, másik járat volt, de a múltkor egy 15 év körüli lánynak "udvarolt" egy 35 körüli elhízott fazon, hogy milyen szép és hazakíséri, meg ilyenek. Én állítottam le, aztán inkább leszállt.
Szóval ha tutibiztosra akarsz menni, akkor kocsival hordod mindenhová, csak akkor meg életképtelen lesz a gyerek.
17-es, a megerőszakolás témát nem én dobtam be, hanem valaki más.
Én csak arra voltam kíváncsi mennyire kihalt az a rész - mert ismeretlenül annak tűnik -, és általánosságban milyenek a tapasztalatok. Semmi extra. Ne legyen már baj, hogy előre megpróbálom körbe járni, hogy merre küldöm a gyereket :) Több útvonalon is tud menni, ez lenne a leggyorsabb, csak nem ismerem azt a részt, ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!