Buszon ezt nem lehet csinálni ?
Figyelt kérdés
Telefonon beszélni valakivel a buszon az szabályellenes? Mert ma hazafelé utaztam és odajött hozzám a buszsöfőr hogy tegyem le a telefont mert idegesíti hogy a barátnőmmel beszélek...2023. márc. 2. 17:26
1/7 anonim válasza:
"Az utazásból kizárható:
aki botrányosan viselkedik, vagy más hasonló okból utastársai terhére van"
A hangos beszéddel mások "terhére" lehetsz
2/7 anonim válasza:
Vélhetően nem halkan beszéltél, igaz?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem beszéltem hangosan, így nem értem mi a baj
2023. márc. 2. 18:18
4/7 anonim válasza:
Ha a buszsofőr halotta a fülkében, akkor nem voltál halk.
5/7 anonim válasza:
Úgy általában sem illik hangosan beszélni mobilon nyilvános helyen. Mármint nyilván egy-egy rövid hívás az teljesen oké, de beszélgetni az túlzás .
6/7 anonim válasza:
Ha a sofőr hallotta minden egyes szavadat, akkor nem igazán voltál halk.
7/7 anonim válasza:
Alapvetően nem szabályellenes. Mivel nem voltunk ott, nem tudjuk megmondani, hogy a sofőrnek volt rossz napja, vagy tényleg nagyon belelovaltad magad a beszélgetésbe és túl hangos voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!