Az utolsó pillanatban kezelt jegy általános szabályzat megszegése?
Évek óta last minute kezelem a jegyem.
Szóval tudom ez baj, ez nem korrekt stb, de valamiért ez belém éget az évek alatt és bevallom futna rá, de mégis, adrenalin. Ilyenkor a kortizol szintem emelkedik, aztán olyan szinten esik le hirtelen, hogy az nagyon jó érzés, feldobja a napom.
A busz, metró akkor is elmegy ha nem ülök rajta..
Mentségem legyen, autóval járok hosszabb utakra, és a vonatokon veszek jegyek, mert a covidos igazolás már nem aktuális. :( Meg azért a MÁVosok kémények, meg tök ciki, h egy fehér diplomás vitázik egy ellenőrrel.
A lényeg, mostanában egyre több aki kajak percre pontosan nézte, hogy mikor olvastam be a QR kódot. Persze elzavarom, de érzem feszül az ügy.
Maga a buszra lazán feljutok, a sofőr laza, bérletem van.( Dátum stimmel, kinézet is, de azt nem láthatja közelről senki, főleg nem ellenőr, nagyon botrányos balhé lenne)
Más is jár így? Nektek mi vált be? Tudom a jó recept egy 90% card.. De rizikós..
Metrónál beolvasom a QR kódot /QR scan app/, majd ha fent balhé van már a mozgólépcsőn érvényesítem a jegyem, hogy hogyan az nem fontos, nem akarom, hogy kijavítsák ezt a hézagot.
Nem vagyok társadalmi pioca, csak picit spórolni akarok.
Igen én vagyok az, aki az egyetem után 6 évvel is diák jegyet vesz a MÁVra.
Ezzel senkit sem bántok.
Ha a barátnőm velem van akkor kénytelen vagyok venni, ő nagyon balhézik ha nem vagyok ,, korrekt,,.
204/104 féle járatokat imádom, ott olyan csend van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!