Az utolsó pillanatban kezelt jegy általános szabályzat megszegése?
Évek óta last minute kezelem a jegyem.
Szóval tudom ez baj, ez nem korrekt stb, de valamiért ez belém éget az évek alatt és bevallom futna rá, de mégis, adrenalin. Ilyenkor a kortizol szintem emelkedik, aztán olyan szinten esik le hirtelen, hogy az nagyon jó érzés, feldobja a napom.
A busz, metró akkor is elmegy ha nem ülök rajta..
Mentségem legyen, autóval járok hosszabb utakra, és a vonatokon veszek jegyek, mert a covidos igazolás már nem aktuális. :( Meg azért a MÁVosok kémények, meg tök ciki, h egy fehér diplomás vitázik egy ellenőrrel.
A lényeg, mostanában egyre több aki kajak percre pontosan nézte, hogy mikor olvastam be a QR kódot. Persze elzavarom, de érzem feszül az ügy.
Maga a buszra lazán feljutok, a sofőr laza, bérletem van.( Dátum stimmel, kinézet is, de azt nem láthatja közelről senki, főleg nem ellenőr, nagyon botrányos balhé lenne)
Más is jár így? Nektek mi vált be? Tudom a jó recept egy 90% card.. De rizikós..
Metrónál beolvasom a QR kódot /QR scan app/, majd ha fent balhé van már a mozgólépcsőn érvényesítem a jegyem, hogy hogyan az nem fontos, nem akarom, hogy kijavítsák ezt a hézagot.
Nem vagyok társadalmi pioca, csak picit spórolni akarok.
Igen én vagyok az, aki az egyetem után 6 évvel is diák jegyet vesz a MÁVra.
Ezzel senkit sem bántok.
Ha a barátnőm velem van akkor kénytelen vagyok venni, ő nagyon balhézik ha nem vagyok ,, korrekt,,.
204/104 féle járatokat imádom, ott olyan csend van.
Általában nem szoktam lopkodni, csak picit, régen szegény családban éltem, így ez innen származik. Nem szeretek költeni, csak ha más fizeti, nem véletlenül szedtem össze az évek alatt x ezer eurót, mégis önkormányzati lakást könyörögtem ki.
Jó érzés, hogy a fizetésem 60% megmarad, ez boldoggá tesz, de mi lesz ha hirtelen halok meg, na igen.. Nem tudom mi lenne a legjobb, költeni és nagylábon élni, vagy marad a közepes élet és félre teszem.
Ti hogy vagytok ezzel? Oda figyelek azért, hogy ne legyen semmi rossz minőségű, autót is úgy vettem, 2 millió felett, de 3 alatt, 150 ezer km alatt és klímás.
Ez tök átlagos, így ez egy jó arány, nem is bántam még meg.
Viszont egy lakást venni? Huh az húzós, és alig maradna valamim utána, ez nem menne.
Igen a 40 ft-s teló támogatást is elvittem, igen anya vidéki házban napelem támogatás kész.
Ami jár az jár.
Inkább költők egy wellnesre szívesen, mert az hasznos.
Ha rendelek kaját, ezek az appok nagyon hasznosnak, van benne valami pl, szőr, azonnal tudok szólni, egy fotó és visszatérítés jön a számlámra. Ez nagyon vendégbarát. Régen ez nem ment, pizzaking kb felsem vette a telefont..
Kamu kamu, ennyire futja? Miért ez az egyszerűbb reakció, szégyeld magad.
Van egy kisebb baj velem, én is tudom, de engem nem zavar, mégsem mehet ez így örökké. Csökkenteni akarom ezt vagy finomítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!