Miért most hozták be ezt az elmaradott rendszert hogy első ajtón lehet felszállni? Eddig miért volt jó enélkül? Eddig becsületes emberek utaztak? Csak mostanában nem szeretnek fizetni a drága jegyért?
Figyelt kérdés
2023. febr. 16. 12:08
11/25 anonim válasza:
13: Szerintem te nem jártál még sehol sem :D
12/25 A kérdező kommentje:
Egy kollegám azt mondja a földrör szedi össze a rossz jegyet és azzal utazik 6 éve pesten a külterületi elsö ajtós járaton,és azt mondja még jobb mint ezelött mert ott még ellenört nem látott soha. Mondjuk miért is jönne ezeken a járatokon ellenör?
2023. febr. 16. 12:42
13/25 A kérdező kommentje:
14-es jó jártál külföldön Romiba vagyis Romániában mivel odavalósi vagy. :-))))))))))))))))
2023. febr. 16. 12:44
14/25 anonim válasza:
Valamikor ki is volt vinyettázva a buszokon, hogy az első ajtónál van felszállás, a játsó(ko)n pedig leszállás.
Ennek nem csupán az az oka, hogy nehezebb legyen bliccelni, az egymással szemben mozgó emberek nehezítették a le és felszállásokat is.
Lényegében egyirányosították a mozgást a buszokon azzal, hogy elől van felszállás, a leszállók pedig ellenkező irányba mozognak.
Nincs ebben semmi rendkívüli, legfeljebb az, hogy valamiért sok helyen nem alkalmazták, most visszahozták, nem új ötlet.
15/25 anonim válasza:
Tipikus kérdés egy olyan embertől, aki számára a Budapest áthúzva tábla a világ vége, tehát nem volt még helyközi buszon, és annyi józan esze nincs, hogy belegondoljon a szabályalkotó szándékába, logikájába. Amúgy én 10 éve élek Budapesten és már akkor is volt rengeteg olyan járat, ami elsőajtós. Előtte Szolnokon éltem, ott minden busz ilyen, sőt, annyira elmaradott a rendszer, hogy egy rakás külföldi országban is kizárólag így működnek a járatok.
16/25 anonim válasza:
Az elmaradás inkább az volt, hogy eddig nem volt elsőajtós az összes járat.
17/25 anonim válasza:
Már megint itt ez a kötekedő kérdező . Unalmas.
18/25 A kérdező kommentje:
15ös Okos emberek szeretem ha hülyéskednek,de ha hülye ember próbál meg okoskodni na azt nem dijazom. Te butus azt sem tudod hogy én ki vagyok és hol jártam,te magadról azt gondolod hogy mert éltél Szolnokon meg most itt Budapesten te bejártad a világot. Ha nem tudssz valamit ne okoskodj! Bölcsebb maradtál volna ha csendben maradsz! Tudod hallgatni arany! A te modern első ajtós rendszered max romániában,és Bulgáriában vagy a csöves oroszoknál létezik még. Ez neked a modern rendszer? Ha jártál is külföldön max a néhai Csehszlovákiában,vagy a Szovjetunióban. Fuss neki mégegyszer ennek hogy nyugaton milyen rendszerek vannak. Digitális beléptető rendszer,és e.jegyrendszer,de neked ezt tudnod kell bejártad a világot! Kérdés hogy mikor? 40 éve?
2023. febr. 16. 16:52
19/25 A kérdező kommentje:
0 %-os szerinted mennyire hasznosak a hozzászólásaid? Vonulj vissza!
2023. febr. 16. 16:58
20/25 anonim válasza:
#18 Hűha, akkor a belgák, írek, britek, franciák, svájciak és németek mind csehszlovákok vagy szovjetek titokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!