Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mi a véleményetek a becsületes...

Mi a véleményetek a becsületesnepper ügyéről, ahol el vették a P rendszámát?

Figyelt kérdés

Konkrétan ennek a videónak az első fele: [link]

A pénzügyőröknek is teljesen olyan joguk van mint a rendőröknek? És mire fel? Régebben már én is hallottam ismerősöktől, hogy valóban szokták csesztetni az autósokat, és a páratlan hozzánemértéshez pofátlanság is társul. Nekik mi közük ehhez, miért nem csak adóellenőrzéssel foglalkoznak?

2021. okt. 28. 08:17
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Annyi hogy ő is csak annyira becsületes mint az összes többi. Nem jótékonysági szolgálat, haszonból él ő is... Az hogy médiaszereplő, csak tovább növeli a bevételét, ennyi.
2021. okt. 28. 08:41
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Rengeteg visszaélés van a P rendszámokkal. Nem csodálkozom, hogy szigorúan ellenőrzik. Ha valaki szabálytalanul használja, akkor elveszik. Ez egy ilyen játék.
2021. okt. 28. 10:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak kicsit meglepett engem, hogy kb az volt a vámos kifogása hogy "de hát én már lerádióztam hogy elvettem".
2021. okt. 28. 10:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A hatósági ellenőrzésekről és büntetésekről ajánlom megnézni az alábbi videót:

https://www.youtube.com/watch?v=8pFFvHOrMUc

2021. okt. 28. 10:49
 5/6 A kérdező kommentje:

#4 Ez teljes mértékben érthető, és elfogadott.

Csak amit én linkeltem, abban az történt, hogy már az ellenőrzés előtt lejelentette az ellenőr hogy ő elvett egy próbarendszámot, majd csak ez után végezte el az ellenőrzést. És akkor következett a fejvakargatás meg minden, hogy milyen ürüggyel tudná elvenni mert hogy azt ő már jelentette hogy elvette.

2021. okt. 28. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:
89%

Nem az ellenőrzés előtt, hanem amikor kiderült már, hogy elírták az alvázszámot.

Ha meg nem jelentette volna le, akkor meg a munkájával+büntetéssel játszik az ellenőr, mert hiba volt, ezt elismerték a Kopaszék is.

A nagy szívás az, hogy egy ő általa írt cikk miatt fokozták az ellenőrzéseket, amibe ők is belefutottak.

Meg amit elmond a videóban, hogy egy kisebb hiba miatt nem kellene ellehetetleníteni hónapokra/évekre egy vállalkozást. Kaptak volna egy 100ezres büntetést, abból is megtanulták volna, hogy odafigyelnek az adminisztrációra.

2021. okt. 28. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!