Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha az ellenőrnek azt mondom,...

Ha az ellenőrnek azt mondom, hogy otthon hagytam a bérletet, majd rögtön veszek egy újat, akkor honnan derül ki, hogy mikor vettem meg?

Figyelt kérdés
Ha azt mondom, hogy otthon hagytam, de közben gyorsan megvettem, akkor annak már nem tudnak utánajárni, hogy mikor vettem meg?
2023. febr. 1. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Óra, perc. Ismerős szavak?
2023. febr. 1. 15:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Nincs ráírva a bérletre, megnéztem.
2023. febr. 1. 15:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Óra, perc, másodperc a QR kódban.
2023. febr. 1. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Te vagy az első zseni a világtörténelemben, akinek ez eszébe jutott, a BKK védtelen az elméd ereje ellen.
2023. febr. 1. 16:10
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Ha Budapesten élsz, nemrég bevezettek egy változást, ha blicceltél és elkaptak.

Amellett, hogy emeljük a pótdíjösszegeket, egy új kedvezményrendszert is bevezetünk: ha a pótdíjazásod napján attól a naptól érvényes bérletet vásárolsz és a pótdíjazástól számított két munkanapon belül bemutatod ügyfélközpontjaink egyikében, elengedjük a helyszíni pótdíjtartozásod jelentős részét:

havi bérlet vásárlása esetén 6000 forintot, azaz a helyszíni pótdíj összegének felét, ebben az esetben 6000 forintot kell fizetned pótdíjként;

negyedéves vagy szemeszterbérlet vásárlása esetén 9000 forintot, azaz a helyszíni pótdíj háromnegyedét, ebben az esetben 3000 forintot kell fizetned pótdíjként;

éves bérlet vásárlása esetén 11 000 forintot, azaz a helyszíni pótdíj több mint 90 százalékát, ebben az esetben mindössze 1000 forintot kell fizetned pótdíjként.

2023. febr. 1. 21:52
 6/7 eddiboy ***** válasza:
100%
Nem írta a kérdező, hogy BKK. Ott tényleg nem működik. Ott, ahol még kézzel kitöltős papír bérletet adnak, simán működhet. Meg kell nézni az adott szolgáltató üzletszabályzatát, van, ahol csak legkorábban előző nap vásárolt bérletet fogadnak el utólagos bemutatásra.
2023. febr. 2. 08:38
 7/7 eddiboy ***** válasza:
Mármint legkésőbb előző nap vásárolt bérletet.
2023. febr. 2. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!