BKK első ajtós buszok miért vannak? Kiszűrik a problémás utasokat vagy spórolnak az ellenőrökön?
Figyelt kérdés
Egyre több első ajtós buszt látok és felmerült bennem a kérdés, hogy mi célt szolgál. Ezeken a buszokon nincs ellenőr, helyette a sofőr végzi a munkát vagy esetleg azért, mert így nem engedi fel azokat, akik látszólag zűrös arcok?2023. jan. 24. 13:47
11/13 anonim válasza:
Ahogy a 7es is írta, vmelyest visszafogja a bliccelést.
Egyébként én sem találkoztam eddig még ellenőrrel azokon az elsőajtós buszokon, amelyeken gyakran utazom.
Viszont olyan már volt, hogy a sofőr miután megmutatta az illető a bérletet, utánaszólt, hogy az le van járva. Szóval szerintem sofőrje válogatja, hogy ki mennyire végzi ezt a feladatát.
12/13 anonim válasza:
Minden vidéki városban elsőajtós rendszer működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!