A BudapestGO fiókot hogy lehet törölni?
Figyelt kérdés
Pár éve regisztráltam amikor Pesten voltam.
Azóta is néha jön egy-egy tájékoztató email.
Nincs már meg az app.
2023. jan. 21. 23:11
1/3 anonim válasza:
Az app on belül tudod törölni, de ha más nem a marketing nyilatkozatot tudod módosítani. Telepítsd fel, ha nem tudod a jelszavad kérj jelszó visszaállítást e-mailben és máris bent vagy a fiók beállításaiban.
2/3 anonim válasza:
Küldj nekik egy GDPR adattörlési kérelmet. Én is ezt fogom tenni, mert pótdíjaztak, a szabályok értelmében jogosan, de a körülményeket figyelembe véve nem. Befizettem, de bosszúból GDPR-ra hivatkozva töröltetem az adataim (mivel már rendezve van nincs jogalapja az adatkezelésnek), aztán rájuk küldöm az adatvédelmi hatóságot, mert úgyse fogják törölni, vagy nem maradéktalanul, ismerem az informatikai rendszereket, annyiféle rendszer oszt meg adatokat hogy valahol tuti ott marad, aztán milliós bírságot fognak kapni. Ezzel nem kapom vissza a pénzem, de legközelebb kétszer átgondolják hogy megéri-e engem pótdíjazni.
3/3 A kérdező kommentje:
Az app-on belül nem működik a fiók törlése funkció. :/
Írtam nekik emailt.
2023. jan. 22. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!