A Nyíregyházi utasok, miért szeretnek minden újdonságot kipróbálni?
Figyelt kérdés
Van a 33-as sz. Latorca intercity, ami 16.07-kor indul Debrecenből Bp.nyugati pu-ra. Kb. 8 kocsiból szokott állni, amiből hátul két darab piros csíkos fecske kocsi van és mostmár az a két piros csíkos fecske kocsi szolidaritási jeggyel vehető igénybe. Utaztam vele, felszálltam Debrecenben és az a két fecske kocsi tele volt, akik nem Debrecenben szálltak fel, hanem Nyíregyházán. Észrevettem, hogy ha valami új valami van, a Nyíregyházi utasok egyből ki szeretik próbálni? Ez miért van?2022. dec. 17. 22:13
11/12 anonim válasza:
Tehát Te is ki akartál próbálni valamit, de mivel nem volt már hely, ezért ők (csak is kizárólag ők) a rosszak, mert pont azt csinálták, amit Te is szerettél volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!