Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 3. generációs intercity...

3. generációs intercity kocsiból hány közlekedik már?

Figyelt kérdés

A kör ic-ken szokott lenni meg néhány eurocityn, meg Szeged felé is jár.

Hány közlekedik belőle?

2022. dec. 16. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Itt azt írja, 7 db másodosztályú és 3 db első osztályú van:

[link]

Viszont ezek inkább Pécs felé járnak, arra nem, amit írtál. Amire te gondolsz, az az IC+ kocsi lehet, nem a 3G. Azokról itt van a cikk:

[link]

Oldalt a táblázatban 12+10+35+35 darabot ír, de ebből egy része lehet, hogy még építés alatt van.

2022. dec. 17. 08:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
10db 3G van, de te szerintem az egyik IC+ típusra gondoltál, a bisztrószakaszos elsőosztályú ARmz-re. Abból 35db lesz, de szerintem még nincs kész mind belőle. Ezen kívül az az IC+ családból, ahogy #1 is írja, 2 db proto termes 2. osztály, 10 db termes 2. osztály, és 35 db 2. osztályú, kerékpárszállítós van még.
2022. dec. 17. 16:25
 3/4 A kérdező kommentje:

2. es.

Jaj tudom, hogy te melyiket mondod.

Még vagy 10-12 éve jött kb 10 darab újfajta intercity kocsi, igazatok van, azok voltak a 3. generációsok. Miskolc felé járt csak, meg a Debrecenből 8 órási intercity, ami Miskolc-Budapest nyugati között járt.

Én évek óta nem láttam olyan intercity kocsit.

Merre járnak? Az 1 azt írja Pécs felé.

Tényleg az ic+kocsi az amire gondolok.

2022. dec. 17. 16:30
 4/4 eddiboy ***** válasza:
Ma Pécs felé pont 1 3. generációs IC kocsival jöttem, végre először életemben.
2022. dec. 17. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!