Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Wizz Air-nél kapzsibb...

A Wizz Air-nél kapzsibb légitársaság van a világon?

Figyelt kérdés
Wizz Flexxel ha drágább a jegy amikor dátumot módosítasz akkor különbözetet fizetsz, ha olcsóbb akkor a különbözetet nem fizetik vissza.
2022. dec. 16. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
A Ryanair rosszabb
2022. dec. 16. 13:39
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

valamiből nekik is élni kell. a fapados társaságok olyan olcsóságot hoztak a légi utazásba, ami korábban elképzelhetetlen volt.

amúgy meg egyik légitársaság sem jótékonysági szervezet, mindegyik profitot akar maximalizálni. elvileg tudod, hogy mibe mész bele, amikor jegyet veszel náluk.

2022. dec. 16. 14:10
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Akkor van egy javaslatom ha Te így gondolod.

Sose utazz velük, meg se nézd "kínálatukat".

Egyébként van, ki ebben, ki abban kapzsibb.. Kinek mi fáj jobban..

2022. dec. 16. 14:13
 4/8 anonim ***** válasza:
69%

Penzbe kerülnek dolgok?

Elképesztő!!!!?!?!!!

2022. dec. 16. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyik fapados társaság arról szól, hogy mindenért fizetsz.

De ha ügyes vagy nincsenek nagy igényeid és jókor vagy jó helyen, akkor pár ezer ft-ért repülhetsz. Ha nem tetszik, akkor válaszd a "hagyományos" társaságokat.

2022. dec. 16. 14:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bármelyik légitársaságnál fizetsz mindenért, függetlenül attól, hogy fapados-e vagy sem.
2022. dec. 16. 14:48
 7/8 A kérdező kommentje:

4

Nem az elképesztő , hogy pénzbe kerülnek, hanem a sunyiság. Én megfizettem a Wizz Flex csomagot de nem használják következetesen. Nem adják vissza a pénzt amennyiben olcsóbb az új foglalás

2022. dec. 16. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Nem adják vissza a pénzt amennyiben olcsóbb az új foglalás"

Ezen vagy kiakadva?

Mondom hogy megy ez..

Vannak foglalások erre, arra , amarra.

Közeleg az indulási idő, ha nem gyarapodott eléggé fel a foglalás (értsd:nem látszik, hogy feltöltött lesz a férőhely), akkor csökkentik az árat, mert megnő a foglalási kedv.

Fordítva is igaz: ha úgy tűnik, hogy "túltöltődik", akkor emelik az árat és maradék helyeket magasabb áron adják, nagyobb lesz a bevételük.

Mi ebben a sunyiság, a szemétség?

Ha pl. más témakörben licitáltam (Ebay, akármi), megnéztem mennyit ér nekem, megtettem az ajánlatot és nem foglalkoztam vele a licit végéig.

Aztán szóltak, ha nyertem (sokszor az általam ajánlott licitár alatt) vagy nem én nyertem.

Ilyen az élet... Te meg félreértésben vagy..

2022. dec. 16. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!