Mennyire lett jó szerinted az új máv/volánbusz menetrend?
Figyelt kérdés
2022. dec. 11. 17:44
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
5
16 szavazat
1/5 anonim válasza:
A MÁV menetrendmódosításai a 120a (Keleti-Szolnok) vonalon minden logikát nélkülöznek. Aki ezt kitalálta, nemhogy vonaton nem ült soha, de valószínűleg soha nem is dolgozott. A késő délutáni, óra 45-ös vonatok már csak Nagykátáig közlekednek (pontosabban onnan még elmennek Szolnokig továbbra is, de már utasok nélül). Én meg Kőbánya felsőn örülök, ha felférek a megmaradt vonatokra. Rákoson már biztosan nem fog mindenki.
2/5 anonim válasza:
Számomra a megszokott, 40-60 perc várakozás Szolnokon, naptól függően Lehetnejobb vagy rosszabb, vagy csak rossz helyre nősültem :) anaósomhoz megyünk úgy 2 hetente...
3/5 anonim válasza:
Nyilván szubjektív, de nekem szimpatikus az elővárosi és távolsági üzemidő-bővítés illetve sűrítés. Viszont a Gödöllő-Hatvan környéki buszmenetrendek kukázása napokkal a bevezetés előtt ocsmány húzás volt, az adófizetők és a szakma arconköpése akklr is, ha egészen biztosan kellett volna csiszolni rajta a gyakorlati tapasztalatok alapján.
4/5 anonim válasza:
A kelet-nógródiaknak viszonylagos előrelépést jelentenek az óránként Hatvanban megálló IC vonatok, mivel így Budapest felé 25 perccel lerövidül a menetidő. Viszont ahhoz, hogy többen használják a 81-es vasútvonalat, biztosítani kellene normális szerelvényeket, mert a jelenleg közlekedő BZ kocsik vállalhatalan állapotban vannak, lassan napi szinten lerobban valamelyik.
5/5 anonim válasza:
Na bãszd meg, jött valami lepontozós fåsz, épp csak indokolni felejtett el. Mekkora paraszt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!