Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Összességében mennyire vagy...

Összességében mennyire vagy elégedett a MÁV szolgáltatásaival? (1 nagyon elégedetlen, 10 nagyon elégedett) Melyik vonalon jársz sűrűn?

Figyelt kérdés
Szerintem sokat nőtt a színvonala, saját IC+ kocsikat kezdtek gyártani, pl. egy Miskolc-Budapest 2 órán belül megvan, autóval még a belvárosba érsz, dugók stb. Igényes büfékocsik. Időnként valóban késnek, de durva késésbe még nem futottam bele.

2022. dec. 6. 14:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10 gondoltam érti mindenki a lényegét, ebben dolgozok, vágom
2022. dec. 6. 21:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

#10 A Start leányvállalat, sok köze van a MÁV-hoz. Nagyon kevés különbséggel.

Ezzel az erővel hozzá tehetnénk a Máv Rail Tours kocsijait, a MÁV Nosztalgia mozdonyait.

Vonal: MÁV

Jármű: MÁV, MÁV-Start, Máv Rail Tours, MÁV Nosztalgia.

Tehát igy pontos.

Egyébként 9, a késések miatt

2022. dec. 6. 21:43
 13/18 anonim ***** válasza:
20%

"ebben dolgozok, vágom"

Hű :D

Dolgozom, így mondjuk helyesen!

Vagyis közvéleménykutatást csinálsz itt a gyakorin? Már itt tart a máv, vagy máv-... valami, hogy itt kell lájkokat gyűjteni?

Habár ha azt vesszük, hogy a pécsi igazgatóságon a nagyfőnökök is kimennek mozdonyt vezetni, mert annyira nincs ember, akkor már semmin nem csodálkozom. :DDDD

A nosztalicskát meg pláne ne hozzátok ide, az megint egy másik cég. A rail tours meg a nosztalicska új neve... ezt sem tudod? :D

Amikor auditáljuk a startot, nem nézzük hogy a mávnak mi köze van hozzá.

ehh nem is értem miért állok le vitázni ősemberekkel...

2022. dec. 6. 22:25
 14/18 anonim ***** válasza:
57%

"De annyi véleményem azért lenne a dologhoz hogy amennyi adófizetői pénzt beleőlnek a MÁV "müködtetésébe" már más hazsnosabb dolgokra is lehetne költeni"

Nálad mondjuk az oktatás is felesleges adófizetői pénzkidobás volt. :)

2022. dec. 7. 16:29
 15/18 A kérdező kommentje:
Dolgozok is helyes. Személyeskedés helyett lapozz tovább. Ha hozzászólnál még, légyszíves helyesen tedd, rengeteg hiba volt az előzőben.
2022. dec. 7. 17:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából szerintem rendben van, kisebb késések szoktak lenni. Inkább a vonatok állapota, ami gáz errefelé, igaz, ilyen tempóra ezek is megteszik...

(Lajosmizse-Bp.)

2022. dec. 8. 18:35
 17/18 BlackSword ***** válasza:
100%
15... majdnem mindig úgy késik, hogy nekem pont jó...
2023. jan. 8. 18:38
 18/18 NTBS ***** válasza:
100%
Megteszik, ami tőlük telik. Ez van.
2023. márc. 8. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!