Számotokra melyik útvonal lenne szimpatikusabb?
Figyelt kérdés
Boráros térről Kispestig munkából, melyiket választanátok?
Variációk:
1. 4-6 villamos (2 megálló) Corvin Negyed, onnan M3 metróval Határ út, majd átszállás az ott induló 194-re ami a háznál megáll (30 perc)
2. 4-6 villamos (5 megálló) Blaha Lujza tér M, átszállás az onnan induló 99-es buszra, majd leszállás ugyanott mint a 194 (előny: kevesebb átszállás, de 45 perc).
2022. nov. 29. 20:32
A kérdező szavazást indított:
1. 4-6 - M3 - 194
2. 4-6 - 99
15 szavazat
1/9 anonim válasza:
BP-n aranyszabály, hogy minél több metró, minél kevesebb villamos.
2/9 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzátenni, hogy a 194 is busz.
2022. nov. 29. 21:20
3/9 anonim válasza:
A lakóhely függvényében elgondolkoznék az 54/55-ös buszon és egy rövid sétán, az átszállásmentes. A Corvin körút megállónál nyilván nem jön ez szóba, de a Zoltán utca vagy Hunyadi tér megállóknál érdemes megfontolni ezt az utat is.
4/9 anonim válasza:
Attól függ. Én a minél kevesebb buszt propagálom, villamoson-metrón tudok rejtvényt fejteni, buszon még ülve sem, annyira ráz. Na meg az idő. Az idő pénz, és ha buszon töltöd könyvvel-telefonnal, akkor sem ér annyit, mint otthon.
5/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy mikor kell munkába menni. Ha korán kell kelni miatta, akkor minél kevesebb idő legyen, ha nem kell túl korán, akkor én minél kevesebb átszállást választanám.
6/9 anonim válasza:
Én idő szempontjából szoktam optimalizálni, szóval én a több atszallasos, de időben rövidebb utat választanám .
7/9 A kérdező kommentje:
3-as Zoltán utca mellett lakom, és elég közel van az 55-ös, azzal szoktam általában munkába menni, de visszaútnál már kicsit sokat kellene sétálni ha azzal mennék, ezért inkább ezt a kettőt részesítem előnyben.
2022. nov. 30. 10:59
8/9 anonim válasza:
54/55/254M és a Nagykőrösi út/Határ úttól 148-as busz a Pannónia útig? A gyaloglási távolság viszonylag rövid, 1 átszállásos út és gyorsabb a 99-esnél.
9/9 anonim válasza:
Ha munkába azzal mész, miértkell visszafelé sokat sétálni? Egyébként a 148 is közel megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!