Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az újfajta villamosokon...

Az újfajta villamosokon tényleg működik kamerás arcfelismerés a bliccelők ellen?

Figyelt kérdés

És tényleg az alapján le tudják kérni a személyi adatainkat?

Vagy ez csak ilyen megfélemlítés, blöff?

2022. nov. 29. 19:35
1 2
 11/13 eddiboy ***** válasza:
100%
Az ellenőrök szeretik ezt kamuzni, én is hallottam már, hátha így megtörik a bliccelő, és megadja az adatait.
2022. nov. 30. 18:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve egy ellenőrzés után mondta, hogy rendőrt hív, imitálta a nyomógombos telefonján. Kiröhögtem és otthagytam...azóta megveszem a bérletet, de csak a vonat miatt, jegyet mindig tudok szerezni, ha használt, akkor is kezelés után jó.
2022. dec. 2. 07:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, csinál veled egy szelfit, feltölti a fészbukra és bekapcsolja az arcfelismerést.

Biztos, hogy van ilyen technika a világon és biztos használják.

Amúgy meg nem tartom lehetetlennek a hasonló abszurdumok sorában. Nincs oktatás, haldoklik az egészségügy, nem tudnak megcsinálni egy nyomorult kártyás rendszert ami pl.Bukarestben 10 évvel ezelőtt már működött, DE:

Arcfelismerő kamera leplezi le a bliccelőket!

Idős nyelvtanárok kerülnek börtönbe pár 3000 forintos magánóra miatt, amiért a felét nem adták az államnak!

Répáshuta kategóriájú kisfalukban Liverpoolt megszégyenítő stadionok vannak!

Ha eltűnt személyt vagy gyanusítottat keresnek, elavul az ügy, de egy bliccelő esetében akár a halálbüntetést is vissza lehetne hozni!

Nemde?

Persze, daráljuk be és préseljük ki a verebeket, az nem zavaró, hogy kib@szott mammutok rohangálnak mindenfele!

2023. jan. 16. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!