A vonat végére való felkapaszkodást és úgy utazást túl lehet élni?
Túl lehet élni, persze. Nincs benne semmi különös, a háború után a villamosokon utaztak így az emberek, meg a lépcsőn fürtökben lógva.
De még a német ICE expressz seggére kapaszkodva utazást is túl lehet élni:
https://www.youtube.com/watch?v=msqmHw738RY
15 éve még csak ilyen kaputelefon minőséget tudott egy telefon...
A vonatozást túlélte, a leukémiát nem (ez is benne volt abban, hogy minden mindegy alapon bevállalta ezt a kis vonatozást)
Nem bliccelésből értettem, ugyanis Debrecen-Hajdúszoboszló között nem kell felár a cityre, csak jegy, ami 370 forint, amit bárki ki tud fizetni. Én arra értettem, hogy esetleg az ember bátorságból kipróbálná, a derekára erősítene egy kamerát és venné az attrakciót, plusz a jegyet is megvenné, hogy ha leszállásután észreveszik és kérnék a jegyet, meglegyen.
Amúgy a vészfék meghúzás rossz döntés, mert attól hírtelen állna meg a vonat és pont lehet hirtelen az ember akkor megilyedne, hogy mi ez a rántódás és hiába kapaszkodna erősen, az ilyedtségtöl egy tizedmásodpercre engedje csak el a kapaszkodót, lezuhanna stb, nem beszélve, hogy az utasok között is baleset lehetne.
Inkább az lenne a protokoll, hogy azonnal a kalauznak szólni, hogy telefonáljon a mozdonyvezetőnek, hogy normál fékkel állítsa meg a vonatot, mert ez meg ez van. Erre nem gondoltatok vészfékes nagy okosok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!