Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Most akkor igasságosan büntete...

Most akkor igasságosan büntetett meg?

Figyelt kérdés

Egyik nap barátnmmel mentem a villamoson, és felszállt az ellenőr...Mondanom se kell, hogy csak minket vizsgáltak meg, másokat nem, ugyanis mi röhögtünk mint állat...Na m1.

Szal nekem szokás szerint nem volt, bnőmnek volt bérlete.

Már vette elő azt a papirkát, amire irná rá a nevemet, lakcímemet stbb, és hirtelen eszébejutott a bnőmnek, hogy van jegye...A telefonja hátulába(az akku mögött) szépen megvárta, míg előveszi, már mondtam neki köszönöm, köszönöm, erre mentem volna lyukasztani, erre a kövér hájad házimalac megszólal: hát hogy ez igy nemegy, ezt mi nem csináljuk, és már mind egy...

Volt mellete egy csaj, szintén elelnr, ő sokkal "ledvesebb" volt, ha a koca nem lett vna sztem megengedte volna...és megbüntettek.

Lényegében volt jegyem, nem?(már ilyen előfordult, hogy ott gyorsan adták oda a jegyet, és az orruk eltt lyukasztottam) De miért nem engedett lyukasztani?Kell a shobert norbi kazettára a pénz? Na, de most viccen kívül...Igasságos volt ez, vag nem szerintetek?

2010. szept. 29. 15:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát kérlek, a BKV neked szolgáltatást nyújtott---ERGO fizetni kell érte. Tök igazságtalan lenne, ha elengedett volna. És az én, vidéki adómból is bliccelsz, kreténkém!
2010. szept. 30. 10:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Írni úgy ahogy tudsz, gondolom olvasni is. Nos az utazási feltételek között szépen olvasható, hogy az utazás feltétele -többek között- a jegy UTAZÁS MEGKEZDÉSE ELŐTTI érvényesítés...

Van még kérdésed?

2010. szept. 30. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!