Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Most akkor igasságosan büntete...

Most akkor igasságosan büntetett meg?

Figyelt kérdés

Egyik nap barátnmmel mentem a villamoson, és felszállt az ellenőr...Mondanom se kell, hogy csak minket vizsgáltak meg, másokat nem, ugyanis mi röhögtünk mint állat...Na m1.

Szal nekem szokás szerint nem volt, bnőmnek volt bérlete.

Már vette elő azt a papirkát, amire irná rá a nevemet, lakcímemet stbb, és hirtelen eszébejutott a bnőmnek, hogy van jegye...A telefonja hátulába(az akku mögött) szépen megvárta, míg előveszi, már mondtam neki köszönöm, köszönöm, erre mentem volna lyukasztani, erre a kövér hájad házimalac megszólal: hát hogy ez igy nemegy, ezt mi nem csináljuk, és már mind egy...

Volt mellete egy csaj, szintén elelnr, ő sokkal "ledvesebb" volt, ha a koca nem lett vna sztem megengedte volna...és megbüntettek.

Lényegében volt jegyem, nem?(már ilyen előfordult, hogy ott gyorsan adták oda a jegyet, és az orruk eltt lyukasztottam) De miért nem engedett lyukasztani?Kell a shobert norbi kazettára a pénz? Na, de most viccen kívül...Igasságos volt ez, vag nem szerintetek?

2010. szept. 29. 15:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy igazságos volt. Ha nem megy ellenőr akkor meg nem lyukasztasz... Amint felszállsz rögtön ki kel lyukasztani, nem amikor az ellenőr megy...
2010. szept. 29. 16:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
IaZSágosan büntetett meg, amikor felszállsz egyből lyukasztani kell.
2010. szept. 29. 16:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak akkor kerül pénzbe az utazás, ha jön az ellenőr.

Igazságosan büntetett meg.

2010. szept. 29. 16:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékig jogos a büntetés. A menetjegyet az utazás megkezdésekor és nem az ellenőr jelenlétében kell érvényesíteni. Ennyi erővel minden utas felszállhatna a zsebében egy menetjeggyel anélkül, hogy érvényesítené, aztán ha véletlenül jön az ellenőr, akkor kilyukasztaná. Ez utasoknak rendkívül előnyös lenne, mert egy menetjeggyel akár napokig is utazhatnának (ha nem metróznak) és így bérletet sem kellene venni. De a közlekedési vállalat számára ez óriási bevételkiesés lenne, ami azt eredményezné, hogy hiába állnál ki a megállókban, mert nem járna semmilyen menetrend szerinti járat (csőd miatt).
2010. szept. 29. 16:15
 5/12 anonim ***** válasza:

BKV jegyet régen olvastam már, de itt rajta van, hogy csak az érvényesített menetjegy jogosít utazásra.

És érdekes a kérdésed, szerintem te is nagyon jól tudod, hogy blicceltél, tehát ha elkapnak, persze, hogy jogos a büntetés.

És ugye sok bliccelő, egyre emelkedő jegyárak, amit a becsületesek fizetnek ki... Szóval ne várd, hogy itt bárki támogasson meg igazat adjon.

És nem az ellenőr kapja a pénzt, csak minimális díjat, és ő ebből él. Szüval akár kazettára is kellhet neki, bár valószínűbb, hogy kajára.

2010. szept. 29. 16:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Igazságos volt. Felszálláskor kell érvényesíteni.
2010. szept. 29. 17:02
 7/12 anonim ***** válasza:
7%
Remélem bekamuztál valami nevet meg lakcímet, nem az igazit mondtad. Vagy kijátszottad a számtalan ismert trükk egyikével.
2010. szept. 29. 17:03
 8/12 anonim válasza:
100%

jó tudni, hogy úgy fizetik az adómból a BKV számláit, hogy még azt se tudod, jogosan büntettek meg, te bliccelő.

a helyesírásod alapján pedig vagy degenerált vagy, vagy a 8ker-ben lax (csak hogy Te is értsd)

2010. szept. 29. 17:13
 9/12 A kérdező kommentje:
egyik sem:) ezt kapd ki;)
2010. szept. 29. 18:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig degenerált. Ez azt hiszem mindent elmond: "ugyanis mi röhögtünk mint állat"
2010. szept. 29. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!