Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A 4-6-os villamoson miért nem...

A 4-6-os villamoson miért nem bírja ki sok ember, hogy ne gyalogoljon át a villamos másik oldalába?

Figyelt kérdés
Sokszor kifejezetten az üres oldalából mennek a tömött oldalába. Miért jó ez nekik? Így akarnak baszakodni a többi utassal?
2022. nov. 15. 17:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
11: bámulatos! Menj el a BKK-hoz dolgozni, szerintem ott csupa hozzá nem értő forgalomszervező van, kapva kapnának a szaktanácsaidért... :))))
2022. nov. 15. 18:26
 12/21 anonim ***** válasza:
53%

Hát őszintén szólva engem is zavarnak a villamoson teljesítménytúrázók, mert fellöknek stb.

Csordaszellem oda szállni, ahol leszállás után a legközelebb lesz, de ezt a hozzáállást kiskorom óta nem sikerül megértenem.

Képes azért állni a vonaton 30 percet, holott ülhetne, hogy pártíz méterrel kevesebbet kelljen gyalogolnia, holott az ember egész nap nem mozog eleget.

Képest azért háttal ülni a napos oldalon 40(!) percet, hogy leszállás után kevesebbet kelljen gyalogolni.

Képest állni a kényelmetlen kapaszkodónál, kezében a 6 kilós hátitáska, 3 ember az intim szférájában, miközben arrébb kényelmes állóhelye lenne, vagy akár ülőhelye.

De köszönöm ennek a csordaszellemnek, hogy milliószor el tudom kerülni a tömeget!!

Amúgy volt már párszor, hogy ismerőseim mondták, hogy ezen és ezen a járaton mindig tömeg van. Mondom azon? Én mindig ülök és kevesen állnak. Jaaaa hogy abba és abba a kocsiba szállsz? Akkor lehet, hogy azért.

2022. nov. 15. 19:53
 13/21 anonim ***** válasza:

18:25

Meg visszafeszíti az ajtót ÉS ezért vár mindenki másfél percet.

Egy-két ember miatt vár 200 ember másfél percet. Meg még másfelet. Meg még másfelet. És kialakul a lyuk.

Mondjuk én nem túlzottan szeretem az embereket, nem írom le, mit tennék az ilyenekkel. Na jó, mostmár csak rosszabbra gondoltok, így mégis: lendületből lökném őket le.

Az a vicc, hogy ilyenkor mögötte egy lámpányival a következő villamos, tehát a sietős ugyanakkor indulna el a... Következő villamossal a megállóból, ha az előzőt elengedné.

Két tipikus viselkedés, amit kiskorom óta nem értek, az #ottavillamosgyorsanszálljunkfelmertmindmeghalunk és a #leszállásutánminélkevesebbetkelljengyalogolnimertmindmeghalunk.

2022. nov. 15. 19:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Kerdező, ha te odaszopnád magad az üres végébe, ahogy másoktol elvárod, akkor senkivel nem akadnál össze.
2022. nov. 15. 22:45
 15/21 anonim ***** válasza:
csinálj közvéleménykutatást a megállókban és megkapod a választ
2022. nov. 16. 07:33
 16/21 anonim ***** válasza:

Melyik a szánalmasabb?

Sétálni egy villamos azon részén ami sétára (is) van tervezve... vagy megállni az útban, és szidni mindenki mást?

2022. nov. 17. 09:31
 17/21 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy megállni az útban? Magyarul utazni?

2022. nov. 17. 10:03
 18/21 A kérdező kommentje:
Gondolom szerinted az ajtónál lévő mozgásérzékelő is arra van tervezve, hogy aki ajtócsukódáskor még fel akar szállni, az fel tudjon szállni.
2022. nov. 17. 10:04
 19/21 anonim ***** válasza:

Én is szoktam utazni, mégsem szoktam útban lenni.

Ez hogy lehetséges?

2022. nov. 17. 10:16
 20/21 A kérdező kommentje:

Mert annyira egoista vagy, hogy észre se veszed.

Egyszer arról próbáltatok engem meggyőzni, hogy semmi baj azzal, hogy valaki a tömött buszon se hajlandó a belső ülésre ülni. Akkor nem problémáztatok azon, hogy útban van az illető. Gondolom te is ilyen vagy.

2022. nov. 17. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!