Megbuntettek a villamoson rosszul kiadott bérlet miatt. Lehet ellene valamit csinálni?
Figyelt kérdés
Havi berletet kertem hónap elejen a mavtol, viszont a no harminc napos berletet adott. A villamosberletnel kiegeszito berletet kertem, viszont azt csak havi berlethez ervenyes. Ma a villamoson megbuntettek 4 ezer forintra, viszont azt mondtak, kicsereli a MÁV a bérletet havi berletre. Viszont azok azt mondták ez nem így van és vegyem meg újra. Lehet vmit ez ellen csinálni vagy tényleg még több ezer forintot ki kell adnom?
Én azt vágom hogy figyelmetlen voltam es amikor kiadta a berletet meg kellett volna neznem jol adta e ki de.
Ertelmes válaszokat megkoszonom!
2022. nov. 11. 18:42
1/2 anonim válasza:
"Én azt vágom hogy figyelmetlen voltam es amikor kiadta a berletet meg kellett volna neznem jol adta e ki de"
Akkor mi a kérdés?
2/2 anonim válasza:
A MÁV-nál általában a dolgozók sem ismerik a szabályokat. Próbáld meg máskor, más pénztárossal kicseréltetni, lehet, hogy sikerrel jársz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!