Nem szemtelenség ez a nyíregyházi utasoktól?
Figyelt kérdés
Ma vártam a vonatot Debrecenben ami 16.28-kor érkezett Nyíregyházáról és Budapestre ment 16.34-kor indult tovább Pestre, én csak Ladányig utaztam. KISS emeletes vonat volt és ahogy Debrecenbe msgérkezett, az alsó szint tiszta üres volt, az emelet tele, oda ült le mindenki aki Nyíregyházán szállt fel. Aki Debrecenben szállt fel az alsószintre ültek. Én is. Konkrétan én az alsószintet szeretem, az emeletet nem, azonban két szülő (ők is Debrecenben szálltak fel) a kislànyukkal felmentek az emeletre, majd lejöttek. Szóba elegyedtünk, mellém ültek a másik oldalra és beszélgettem velük Ladányig. Mondták, hogy a kislány ki akarta próbálni milyen fent utazni, két utast arra kértek, hogy a gyerek kedvéért, nem mennek be egy cserébe, hogy az alsószintre leülnek és ők hadd üljenek oda, mert csak a kislány miatt. Nem ment bele a két utas még azt is odavágták a szülőknek, hogy lent üres van sok hely és ennyi. Most kérdezem én, hogy nem szemtelenség, hogy cseréljenek és nem tették? Egy gyereket kellett volna nézni.2022. nov. 5. 22:05
21/23 anonim válasza:
nem, én debreceni vagyok, és én sem cserélnék vele, én is szeretek az emeleten utazni, de ha nem emeletes (és nem helyjegyes) a vonat, akkor sem cserélek senkivel
22/23 anonim válasza:
Te megérdemled, hogy jó vonattal utazz?
23/23 A kérdező kommentje:
Figyelj utolsó. Lehet, hogy nem érdemelném meg. Nem is szeretem, ha FLIRT vagy KISS jön, nem szeretem a túl jó vonatokat.
Na erre mit mondasz?;)
2022. nov. 7. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!