Nem szemtelenség ez a nyíregyházi utasoktól?
Mondjuk aki látott már gyereket 1 méternél közelebbről, az érti a történet lényegét: a gyerek fent kíván utazni, mert gyerekként kiváncsi és érdekli minden, ami a megszokottól eltérő számára. Felmennek, konstatálják, hogy nincs hely, a gyerek elszontyolodik, anyuka meg megoldást keres. Anyuka személyiségétől függ, hogy végül kitartóan próbálkozik-e vagy az első visszapattanás után elkullognak.
Nyilván nincs semmi bunkóság abban, ha normális hangnemben zajlott le a társalgás. De abban sincs bunkóság, ha a random szóba elegyedő utasnak mindenféle minösitgetés nélkül elmondja az anyuka, hogy hogyan is jártak.
Ez ennyi, nem kell ebbe gyerekek meg anyatigrisek iránti gyűlöletet vinni. Megy a nyivákolás, hogy kevés a magyar meg Jajj miből lesz majd nyugdíj, aztán az első komment egy ilyen nem túl lényeges sztori alatt rögtön fröcsög a gyerekek , családosok iránti utálattól. Pedig csak érteni kellene egy nagyon kicsit a gyerekekhez.
Én azt tartom szemtelenségnek, hogy ilyesmi miatt zaklattad az utasokat.
A gyereknek remélhetően van még nyolcvan éve arra, hogy emeleten utazzon.
A kérdező (N. Levike, ha valaki ismerné) privátban is megtalált, írt is egy szép kis litániát, amelyen remekül szórakoztam. Másokat nem fárasztanék a teljes regénnyel, az utolsó sorát azonban itt hagyom:
"Ha összefutnánk az utcán, szerintem fel is rúgnálak te senki."
Mi lehet Nyíregyházán, ha egy ilyen ember mogorvának tartja az ottaniakat :DDDDDDDDDDD
"Megy a nyivákolás, hogy kevés a magyar meg Jajj miből lesz majd nyugdíj"
Pont azok szoktak emiatt nyivákolni, akik nem tudnak más érvet felhozni a gyerekvállalásuk mellett. És eleve egy szar rendszert védenek, ahol az életed során befizetett nyugdíj nyugdíjas korodra már nincs meg, és a fiatalabbak adójából kell pótolni a te nyugdíjadat.
"Mi lehet Nyíregyházán, ha egy ilyen ember mogorvának tartja az ottaniakat :DDDDDDDDDDD"
ezen besírtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!