Lehetett már hallani ezt-azt, és vannak olyan kiszivárgott információk, melyek szerint év végével megszűnik a trolibusz közlekedés Debrecenben. Igaz ez vajon? És ha igen, mikor jelentik be, milyen szöveggel? (Értsd: ez is csak ideiglenesen fog szünetelni,vagy tényleg megszüntetik, határozatlan idejű pótlás, stb.). Illetve ha megszűnik, a vezetékhálózatnak és a járműparknak mi lesz a sorsa?
2022. nov. 5. 21:10
1/10 anonim válasza:
Azon sem csodálkoznék. Nem tudom, hogy mi a fene történik a DKV-nál, folyamatosan ritkulnak a járatok. A koronavírus óta esik szét a közlekedés, lehet nincs elég ember.
2022. nov. 5. 21:20
2/10 anonim válasza:
A troliközlekedés már régóta pária abban a városban , nem csodálkoznék, ha az energiaárakra hivatkozva felfüggesztenék a közlekedést. Vasúton már hónapok óta dízellel vontat, aki csak tud, annyira eltolódtak most az árak és ki tudja, a DKV-nál milyen időtávú energiaszerződések vannak, mikor kötötték azokat - lehet, hogy tényleg jobban jár a város anyagilag a buszokkal.
A környezetvédelem meg Magyarországon nem fontos sajnos.
2022. nov. 6. 03:21
3/10 anonim válasza:
B@rmit el tudok képzelni. 400 Ft-os vonaljegyet árulnak, ami drágább mint Budapesten, cserébe sokkal kisebb szolgáltatást kapsz, ritka járatok, rövidebb vonalak. Úgyhogy valami nagyon nincs ott rendben. Szerencsére eldönthetem, hogy nem utazok Debrecenbe, nem is teszem, amióta (2021 novemberében) leparasztozott a villamosvezető, mert nem engedtem elindulni amíg a feleségem a fájós lábával fel nem szállt. 10 másodperc volt, senki sem halt bele.
2022. nov. 6. 11:19
4/10 anonim válasza:
Szóval miattad késtem el a munkából...
2022. nov. 7. 09:40
5/10 anonim válasza:
4-es, ha tíz másodpercen múlt a késésed, akkor te cseszted el az indulást, korábbi villamossal kellett volna menned.
2022. nov. 8. 15:33
6/10 anonim válasza:
Vaaagy nem kellett volna feltartani.
Tudod, van ez a menetrend nevű érdekes találmány 😉
2022. nov. 8. 15:40
7/10 anonim válasza:
6-os, ha tíz másodpercen(!) múlik, hogy időben beérsz-e munkába, akkor nincs "vaaaagy", te osztottad be rosszul az idődet indulás előtt. Ezt a tíz másodpercet ugyanis egy pechesen kifogott piros lámpa többszörösen megtoldja. Szóval menj legalább eggyel korábbi járattal, akkor nem kell ennyire kicentizgetned a megérkezést. ;)
2022. nov. 8. 20:21
8/10 anonim válasza:
Vaaagy legközelebb inkább lebszom a picsába a villamosról az ilyen parasztot... akarom mondani őfelségét, aki azthiszi övé a villamos, a menetrend pedig csak dísznek van 😉
2022. nov. 8. 20:29
9/10 anonim válasza:
Jól van, csak egy nagy pofájú troll vagy. :D
2022. nov. 8. 22:23
10/10 anonim válasza:
Csak sokat utazom a 4-6-ossal, és az 1-essel, amiken ezzel a mentalitásoddal már kb halott lennél 😀
Ahhoz mérten én jobb vagyok, mert nem balhézok, csak fogom és lerakom az embert, aki nem tartja be az utazás feltételeit/akadályozza az utazást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!