Miért hagyták ilyen szinten lepusztulni a nógrádi vasútvonalat?
Már legalább 10 éve nem indul közvetlen járat Budapest felé Salgótarjánból, ami tulajdonképpen egyedülálló az országban, mert minden megyeszékhelynek van vele közvetlen vasúti kapcsolata.
A busz kiszámíthatatlan, gyakran késik. Naponta rengeteg ember jár erről a fővárosba dolgozni.
Miért sz.rik erre mindenki? Értem én, hogy a pénzt ellopják, de akkor sem kellett volna ennyire elrohadni hagyni a vasútvonalat, illetve a szerelvényeket sem.
"egmosolyogtató úgy olvasni e kommenteket , hogy már bejelentették a csatlakozási rendszer masszív javítását Hatvanban"
Számomra valahol az a megmosolyogtató, hogy eddig nem volt csatlakozási rendszer.
Nem salgótarjáni vagyok, csupán engem is érint a vonala, és nyilván százszor jobb lenne, ha nem az 50 éves lepukkant, lepratelep szerelvények közlekednének ezen a szakaszon, kb. 40 km/h-s sebességgel, mivel annyira ramaty a sínek állapota, hogy csak ennyi megengedhető.
Aki pedig azt írja, hogy nem járnak napi szinten Pestre dolgozni, suliba j erről a vonalról, az hatalmas álomvilágban él. Reggelente, akkor kikkel van tele a busz, ha nem a munkába és iskolába utazókkal? Vagy délután/este visszafelé, hogy-hogy ugyanazokkal a személyekkel találkozok?
Nem is értem minek tettem fel a kérdést, gondolhattam volna, hogy 90 százalékban a sok agyhalott krumplibogár talál ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!