Hány menetjegy kell legalább, ha a Kökitől akarok eljutni a Puskás Stadionig?
Ez is egy megoldás. De ha pl. vonattal érkezel Kökire és az a vonat a Nyugatiba tart, megáll Zuglóban is, onnan 1-es villamossal ott vagy a stadionnál, kényelmesebb és gyorsabb is, vargabetűt írni a városban.
Ha mindenképpen Köki, akkor is időt spórolsz magadnak, ha átszállójegyet veszel az M3-ra, és Népligettől 1-es villamossal mész.
Harmas jól írta:) metróval megoldható egy jeggyel, ami össze van kotve az mind mehet.
Illetve a másik válaszoló is, ha vonattal jössz, szállj le Zuglóban, és onnan pár megálló ( kb 1-2 nem tudom ) 1-es vilivel.
Illetve kokitol indul a 85e busz, gyors járat, bevisz orsre, onnan kettes metró . Ez két jegy . Én anno így utaztam sokat.
Másrészt tényleg Budapest Go alkalmazás, régen bkk app volt, lehet utat tervezni, ha fennakadás, pótlás van, aránylag időben jelzi , és online is tudsz jegyet venni :)
85e orsre visz, onnan kettes metró :) két jegy :)
Egy ideje nem tömeggel jarok, de akárhogy is számolom max 2 jegy :) átszálló jegy nem volt meg akkor, vagy nem tudtam róla :) lehet igazad van
Mondjuk a stadion a metró megallotol gyalog nincs közel, egy troli miatti jegy simán be figyel, de szerintem aki vidékről jön, mint anno én is, ezt inkább legyalogolja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!