Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hány menetjegy kell legalább,...

Hány menetjegy kell legalább, ha a Kökitől akarok eljutni a Puskás Stadionig?

Figyelt kérdés

2022. okt. 28. 22:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
7%

[link]

.

Útvonaltervező a barátod.

2022. okt. 28. 22:55
 2/16 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem működik
2022. okt. 28. 22:58
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Metrózással megoldható eggyel. Felszállsz a hármas metróra, a Deákon pedig váltasz a kettesre, ami elvisz a Puskásig. Lényegtelen, hogy épp pótlóbuszok járnak-e valahol, a jegy szempontjából olyan, mintha a metrón ülnél, szóval el kell fogadniuk ugyanazt a jegyet.
2022. okt. 28. 23:12
 4/16 A kérdező kommentje:
Értem, kösz. Az Astoriánál is átszállhatok a 2-esre? Mert a pótlóbusz ott is megáll. És akkor nem kell a Deákig menni.
2022. okt. 28. 23:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze, az is opció lehet. Már nem Budapesten élek, szóval nem tudom, hogy hol jár a pótlóbusz, ezért írtam Deákot.
2022. okt. 28. 23:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez is egy megoldás. De ha pl. vonattal érkezel Kökire és az a vonat a Nyugatiba tart, megáll Zuglóban is, onnan 1-es villamossal ott vagy a stadionnál, kényelmesebb és gyorsabb is, vargabetűt írni a városban.

Ha mindenképpen Köki, akkor is időt spórolsz magadnak, ha átszállójegyet veszel az M3-ra, és Népligettől 1-es villamossal mész.

2022. okt. 29. 01:09
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Harmas jól írta:) metróval megoldható egy jeggyel, ami össze van kotve az mind mehet.

Illetve a másik válaszoló is, ha vonattal jössz, szállj le Zuglóban, és onnan pár megálló ( kb 1-2 nem tudom ) 1-es vilivel.

Illetve kokitol indul a 85e busz, gyors járat, bevisz orsre, onnan kettes metró . Ez két jegy . Én anno így utaztam sokat.

Másrészt tényleg Budapest Go alkalmazás, régen bkk app volt, lehet utat tervezni, ha fennakadás, pótlás van, aránylag időben jelzi , és online is tudsz jegyet venni :)

2022. okt. 29. 01:40
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
#7 Bemenni Örsre és onnan metrózni nem két jegy, átszállójegy olcsóbb.
2022. okt. 29. 02:27
 9/16 anonim ***** válasza:
19%

85e orsre visz, onnan kettes metró :) két jegy :)

Egy ideje nem tömeggel jarok, de akárhogy is számolom max 2 jegy :) átszálló jegy nem volt meg akkor, vagy nem tudtam róla :) lehet igazad van

Mondjuk a stadion a metró megallotol gyalog nincs közel, egy troli miatti jegy simán be figyel, de szerintem aki vidékről jön, mint anno én is, ezt inkább legyalogolja :)

2022. okt. 29. 02:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Átszállójegy 12 éve már tuti volt, csak akkor egy hosszabb szelvény, aminek a két oldalát kellett érvényesíteni 1-1x, most két külön vonaljegyméretű, amik csak együtt érvényesek, meg vannak számozva, hogy #1, #2. 80/90/100 percig érvényes az első érvényesítéstől, most nem emlékszem a konkrét számra.
2022. okt. 29. 03:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!