Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem az új elvirát...

Miért nem az új elvirát használja az ország többsége?

Figyelt kérdés

2022. okt. 8. 19:25
1 2
 11/18 eddiboy ***** válasza:
100%
Menetrend tervezésére én is a régit használnom, sokkal átláthatóbb, logikusabb. Aztán a jegyet meg a MÁV appon veszem meg. Az érdekes, hogy ugyanarra az útra nem ugyanazokat a variációkat dobja fel a kettő, vagyis ezek szerint nem ugyanazzal a keresőmotorral dolgoznak.
2022. okt. 9. 00:16
 12/18 A kérdező kommentje:
Azt hogy a régit használják még nagyon sokan, azt egy kutatásban olvastam. Én azért szeretem jobban az újat, mert olyan, mint az app. Írja, hogy melyik (hanyas) vonat, írja hogy mennyi az jegy ára és be lehet állítani a kedvezményeket is, magyarán nem muszáj letölteni az appot. Egyébként nem tudom mennyien vették észre, de a régi elvira már 1-2 helyen hiányos. Múltkor Szolnokról mentem Jánoshalmára. Először a (régi) elvirát néztem meg és csak olyan lehetőséget dobott fel, aminél kétszer kell átszállni. Amikor viszont megnyitottam ugyanezt az útvonalat, csak az appban, akkor adott ki egy átszállásosat fele annyi pénzért, úgyhogy a régi elvirán már az újabb vonatok már hiányoznak.
2022. okt. 9. 00:24
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Mondjuk Szolnok-Jánoshalma között nem mindegy , milyen időszakban utazol: ha van szolnok-kecskeméti vonat épp , akkor még jó, hogy azt feldobja ... de azok mind benne vannak mindkét keresőben.

Én az árak miatt az újat használom már, vagy kombinált keresés miatt a menetrendek.hu-t , utas.hu-t

2022. okt. 9. 05:24
 14/18 A kérdező kommentje:
#13 Márpedig most beírtam mindkettőnek 22-re ezt az útvonalat és az új feldobta az S220-as személyt Szolnok és Kecskemét között (ez az egy átszállásos és olcsóbb), a régi meg nem adta ki.
2022. okt. 9. 09:47
 15/18 anonim ***** válasza:
89%
Mert a használhatatlanság határát súrolja.
2022. okt. 9. 16:06
 16/18 A kérdező kommentje:
#15 Az hogy te nem tudod használni, az még nem azt jelenti hogy használhatatlan!
2022. okt. 9. 16:08
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
Én nem is használok semmi ilyet, a lényeges menetrendeket összeírtam aztán a nagy rsze már fejből is megy amúgy is.
2022. okt. 9. 16:29
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
#16 Tudom használni, ha nagyon muszáj, de sokkal körülményesebb, mint a régi. Jóval több kattintással és jóval több idő alatt derül ki róla, amire kíváncsi vagy, mint a régiről.
2022. okt. 9. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!